En skøn miniferie med venner

Vi er lige kommet hjem efter fire dejlige dage i et lækkert sommerhus på Djursland sammen med et vennepar og deres børn. Vi er så heldige at vores unger er helt jævnaldrende med kun én dag mellem drengene og blot 2 måneder mellem pigerne. Det er fedt! Drengene leger rigtigt godt sammen, se bare her:

Det har virkelig sin charme at tage i sommerhus uden for sæsonen, og selvom den indendørs swimmingpool desværre var koldere end vi havde forventet og det derfor ikke blev til så meget baderi for drengene og slet ingenting for pigerne, så var lyden af blæst og regn på ruderne, knitrende brænde i brændeovnen og behovet for hjemmesko super hyggelig. Naturen rundt om sommerhuset er fantastisk smuk, og vi kom på en dejlig gåtur ned til stranden små 4 kilometer væk:

Om aftenen, efter børnene blev puttet, kunne vi voksne slappe af og hygge os med brætspil, bordfodbold, pool og spabad. Og gode snakke over kolde øl, selvfølgelig. Det har været så hyggeligt! Dejligt tiltrængt med ro, afslapning og ingen stress.

Sommerhuset er der flere der har spurgt ind til ovre på Instagram, og det er et vi selv har fundet igennem Novasol. Se det her. Det gør vi helt sikkert igen! Det er en super dejlig, nem og afslappet måde at være afsted på sammen med venner. Og genialt med børn!

Sommerhuset har Novasol været så venlige at stille til rådighed. 
Vi har selv betalt for vores forbrug. Læs gerne min reklamepolitik her.

5 meninger om “En skøn miniferie med venner”

  1. Sjovt at se billeder fra mit lokalområde �� problematikken med kolde pools er velkendt i udlejningssammenhæng. Jeg kan fortælle dig, at lejer du gennem Dancenter møder du til en varmere pool. Der forpligter man sig som udlejer til, at holde poolen opvarmet til 28-29grader varmt vand. Men det er et pkt. hvor udlejer kan spare penge (tjene mere på udlejning) da det er forholdsvis kostbart at holde poolen så varm. Vi har et sommerhus i samme område, som vi lejer ud gennem Dancenter (derfor kender jeg deres betingelser) og vores pool er 29 grader og poolrummet også godt varmt. Det er lejerne rigtig glade for og jeg selv ligeså. Man kan hygge sig med ungerne i vandet uden at fryse (og håbe på de snart vil op af vandet��) Dejlig ser jeres ferie ud. Kh Sofie

  2. Lyder fantastisk skønt med en sommerhustur i kulde, blæst og med masser af kærlighed og gode venner. Kunne dælme godt selv bruge sådan en. Også selvom det bare var for et lille skriveretreat 🙂

    God skitur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *