Her er lidt stille….

….og det er faktisk fordi min barsel officielt er slut. Altså, sådan på papiret. Jeg begyndte at læse igen d. 8 januar (er ved at tage en HF på flex, dvs. selvstudier), og er startet op med engelsk på b-niveau. -Og så skal jeg også lige have styr på de sidste moduler i de tre fag jeg har holdt barsel fra. Der er nok at lave, men også stadig en Nora der skal passes, og en storebror der kommer hjem fra børnehave 15.30.

Hun snød os jo lidt, den lille bandit, og kom til verden et godt stykke tid senere end vi egentlig havde forventet. Der var en del tegn på at jeg ville føde før tid, men hun blev som bekendt derinde helt indtil 41+3. Altså havde vi, da min barsel blev planlagt, troet at hun ville være vuggestueklar i midten af december. Men det var hun ikke. Og det var vi heller ikke. Så nu har hun først plads fra starten af marts, og jeg har nogle måneder hvor jeg skal prøve at balancere mellem at jo i realiteten, stadig være på barsel med Nora og at få en hverdag med to børn til at hænge sammen, men samtidigt skal læse pænt meget. Det er altså ikke helt nemt.

Så det er derfor her er lidt stille i disse dage. Jeg laver simpelthen ikke særligt meget der er værd at blogge om lige pt. Håber I hænger ved alligevel. I kan jo også følge med på Instagram, hvor jeg dagligt uploader (måske lidt for mange) billeder.

Apropos billeder, så fik jeg jo taget nogle ude i Dyrehaven her i efteråret, sammen med den dygtige fotograf Monica fra Lille Nord, takket være jer og at I tilmeldte jer deres nyhedsbrev igennem mig. Tak! Der er kommet nogle fine billeder af børnene ud af det, og et enkelt her af mig og børnene (og faktisk også min mor, men jeg har beskåret det fordi hun ikke selv har set og godkendt det endnu). Dejligt for sådan en som mig, som ellers primært ender bag linsen.

19 meninger om “Her er lidt stille….”

 1. Wow et billede! Det må være virkelig dejligt at have. Her har vi heller ikke mange billeder af mig, kun dem som bliver taget med henblik på bloggen og de seneste måneders mavebilleder. Det må være et nytårsfortsæt for vores familie, at Mads skal gribe kameraet noget mere!
  Og så ønsker jeg ellers pøj pøj med at balancere barsel og studieliv, det er lidt af en opgave!

 2. Sådan kan det gå nogle gange; bloggen bliver forsømt, fordi der ikke er tid, overskud eller simpelthen nok på hjertet til at dele.
  Det kommer, når du får mere overskud.
  Dejligt billede!

 3. Sikke dog et skønt, livsbekræftende billede. Du er en rig kvinde, med to så skønne børn!
  Jeg synes det er rigtigt fint, at I har taget et aktivt valg om, at Nora endnu ikke skal i vuggestue. Jeg er universitetsstuderende og mor og tog et helt semester samtidig med jeg var på barsel. På den måde kunne vi holde hende hjemme til hun var 16 måneder, og jeg kom ikke alt for langt bagud (og der var SU at leve af). Det var virkelig godt givet ud, men jeg skal være den første til at skrive under på, at det var voldsomt hårdt! Jeg havde meget behov for at sætte ting i kasser og give mig selv lov til at holde fri, for derved at kunne arbejde mere intenst på andre tidspunkter. Derudover kom min far én gang om ugen og tog tre timer med hende, mens jeg læste og skrev eksamensopgave, hvilket var guld værd. Hvordan tingene vil hænge godt sammen for dig vil du hurtigt finde ud af. Bare sørg for også at holde fri! Det er mit bedste råd 🙂 Held og lykke!

 4. Sikke et fint billede!
  En lidt sjov ting: Jeg har fulgt din blog i rigtig lang tid efterhånden. Og jeg så dig siden i H&M forleden og blev jo næsten helt star-struck! Hehe 🙂 Jeg skulle helt gøre mig umage for at ikke at kigge for meget, og da du så gik hen til strømpebukserne, tænkte jeg at det var klart når nu du altid går i kjoler og ikke er fan af bukser. Håber ikke det lyder for mærkeligt! 🙂
  // mingladeverden.blogspot.com

 5. Wauw, et godt billede af Jer! Du er smuk, Julia!

  Jeg er rigtig dårlig til at få kommenteret på blogs for tiden (eller det har jeg faktisk været længe nu – pinligt!) Hvilket jeg synes er rigtig skidt, for jeg ved jo godt selv, hvor meget kommentarer på indlæggene betyder. Nå, det var egentlig ikke det jeg ville sige… Ville bare sige at jeg hænger i og læser med – trods manglende kommentarer fra mig. 😉

 6. Virklig et skønt billede af jer, med dejligt meget liv i øjnene på jer.

  Jeg er selv startet op på skolen efter et år på barsel, jeg synes det er hårdt, og jeg har endda min mand til at tage sig af vores arving 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *