Ny dag, ny brille. Kom til brilleparty hos mig!

Jer der følger bloggen kender alt til min begejstring for foof, og deres geniale koncept når det kommer til at købe briller online. Jeg er vild med dem!

Derfor har jeg også sagt ja til at holde et såkaldt brilleparty herhjemme, så hvis du er interesseret i at prøve alle de forskellige modeller (både briller og solbriller!) foof har på lager, så skynd dig at melde dig til. Det foregår hjemme hos mig i Tranbjerg (ved Århus) lørdag den 8 februar kl. 12.00-14.00.

Lidt mere info:

-foof giver 15% rabat på alle bestillinger!
-Man kan bestille med både enkeltstyrke, glidende overgang eller til bygningsfejl. -Eller helt uden styrke, hvis man er til den slags.
-Man kan købe solbriller uden styrke til 450kr på dagen.
-Medbring ny synstest (kan fx laves for 110kr hos Louis Nielsen).
-Jeg bager minicupcakes og serverer thé og kaffe.

Du kan tilmelde dig ved at sende en email til mig på vintagehausfrau@gmail.com, og skrive “brilleparty-tilmelding” i emnefeltet (vigtigt!). Hvis der kommer mange tilmeldinger deler jeg folk op i hold, så hold 1 kommer fra 12.00-13.00 og hold 2 fra 13.00-14.00. Du får en bekræftelse med praktisk info så snart jeg har et overblik over tilmeldingerne. Skriv gerne senest d. 2 februar, tak!

10 meninger om “Ny dag, ny brille. Kom til brilleparty hos mig!”

  1. Man kan få en gratis synstest i en af brilleforretningerne i Bruuns, ved jeg – bare sådan, hvis der er andre end mig som er lidt nærige. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *