Ugens portræt – Uge 2 2014

Otto: Nærmer sig de fire år, og er præcis som de fleste drenge i den alder; en ballademager, et fjollehovede, en møgunge, fuld af krudt og masser af grin, og syntes prut og lort er det sjoveste i hele verden.
Nora: 8,5 måned gammel, ved at knække kravlekoden, stadig en råbebaby, en grinebidder (især storebroren kan få hende til at skraldgrine), en lille charmør og stædig som bare pokker.

Sidste år startede jeg, som mange andre, med at tage et ugentligt portræt af Otto. Desværre gik jeg hurtigt død i projektet, måske fordi kameraet oftere og oftere viger pladsen for min iPhone. -Og sikkert også fordi jeg instagrammer så flittigt. Men et af mine nytårsfortsæt er at jeg vil få brugt mit rigtige kamera mere, og et ugentligt portræt af ungerne vil jeg virkelig gerne gennemføre i år. I dag var vi et smut på Aros, og regnbuen er da en fantastisk kulisse til denne uges portrætter.

En mening om “Ugens portræt – Uge 2 2014”

  1. Dejlige unger 🙂
    Og tak ! For jeg gjorde præcis det samme som dig sidste år, og gik alt for hurtigt død i det. Jeg vil også tage teten op igen, men jeg tror det for mig vil være mest realistisk at gøre det en gang i måneden i stedet for. Så det gør jeg.

    KH Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *