byKier -En anbefaling og et tip

Disse lækre vinterstøvler fra byKier har varmet Otto’s fødder de sidste par måneder, og vi har været så glade for dem! Jeg er vild med modellen, og kvaliteten er helt suveræn. Han er en ret vild dreng, så vi er vant til at hans sko bliver slidt meget hurtigt op. Især på snuden. Men forstærkningen på støvlerne her er stadig helt intakt, og hans fødder er altid dejligt varme og tørre. Hvis jeg skal komme med et lille minus, så må det være at velcroen er så stærk, at han selv har lidt svært ved at tage dem af. En lækker detalje er en fin rund refleks bag på hælen.

Udsalget er lige startet hos byKier, og der er virkelig gode køb at gøre sig. Jeg overvejer kraftigt at købe samme støvle til næste vinter her på udsalget, og har ladet mig fortælle at man skal gå to størrelser op. Nogle der har erfaringer med det?

Kender du ikke mærket, så kan jeg kort fortælle at det er et danskt mærke, og at det for nyligt blev overtaget af tre børnefamilier her fra Århus. De brænder for at lave fede kvalitetssko til børn, som ikke koster urimeligt meget. -Og som ikke produceres under dårlige vilkår. Størstedelen af deres materialer fremstilles i Europa. Jeg vil varmt anbefale mærket til andre!

3 meninger om “byKier -En anbefaling og et tip”

  1. De ser lækre ud!
    Mht at købe sko forud har jeg desværre kun dårlige erfaringer 🙁 Jeg har købt så mange sko på udsalg/lagersalg i håb om hun ville kunne passe dem når sæsonen var den rette. Vinteren 12/13 var hendes vinterstøvler 3 nr større end året før. Her 13/14 bruger hun samme størrelse som sidste år…
    Men hvis du får dem til en god pris kan man jo altid satse på man kan sælge dem videre hvis han ikke kan passe dem 🙂

  2. Tak for tippet:-) Har ikke prøvet det her mærke før, men det ser rigtig godt ud. Nu har jeg har taget chancen og prøvet at købe vinterstøvler til mine piger. Fik det ene par for kun 250,- Har købt et par i sort og et par i sølv. Så må vi se om det går til næste vinter:-)

  3. Vi har stor erfaring med ByKier, og har før været heldig med at købe på udsalg. Man skal bare være opmærksom på at de er lidt store i størrelsen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *