Nytårsaftensglimt

…eller, egentlig mest af forberedelserne. Jeg elsker at dække bord og pynte op, og nytårsaften er altid med sølv på. Sådan kan jeg bedst lide det.

Vi havde en dejlig aften i selskab med et vennepar. Menuen stod på sammenskudstapas som vi sad over nogle timer. Lækkert! Otto havde været syg i flere dage op til nytår, og nytårsdag var han stadig skidt og sov det meste af dagen. Men han var med da gæsterne kom, og han så Dronningens nytårstale sammen med os og fik lidt mad. Kl. 19.00 kom han i seng, men kl. 22.00 vågnede han af bragene fra raketter og ville gerne op. Det fik han lov til, og så endte han med at være forbavsende frisk og frejdig. Han hoppede ind i det nye år sammen med sin far og mig, fik min hjemmebagte kransekage og kom først i seng kl. 01.30. Nora sov stort set igennem det hele.

Kl. 04.00 lagde vi os endelig til at sove, og kl. 07.00 vækkede Nora mig. Ouch! Men det var aftenen værd, også selvom jeg stadig er virkelig træt. Håber også I andre kom godt ind i 2014. Godt nytår!

5 meninger om “Nytårsaftensglimt”

  1. Det lyder meget a la vores aften. Jeg havde også pyntet med sølvstjerner og vi fik også sammenskudstapas med venner. Mine børn sov dog til 10 og 11, hvilket jeg aldrig har prøvet før 🙂
    Godt nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *