Tilbageblik på år 2013

Januar: Der kom boligreportagen der blev lavet året forinden endelig ud, og i en føljeton af tre kunne I kigge indenfor i vores lejlighed. Det var sjovt at se de billeder, især fordi vi stod i flyttekasser til op over halsen (du kan se alle tre dele ved at klikke på dem nederst i venstre bjælke). Jeg savner vores lejlighed nu og da, men bestemt ikke det at bo på tredje sal. Januar var også en måned hvor vi igen-igen var hårdt ramte af sygdom alle sammen. Enten samtidigt eller på skift.

Februar: Jeg var blandt andet inviteret til en hyggelig dag hjemme hos Lisbeth, med tapas på menuen. Jeg var temmelig gravid, men nød at komme lidt ud og være social, da det meste af min tid ellers gik med at pakke vores hjem, samt gøre Cupcakefabrikken klar til at jeg gik på barsel. Vi flyttede midt i februar, og det fyldte selvfølgelig meget denne måned.

Marts: Jeg gik på barsel. Jeg mødtes ofte med Mille og Lisbeth, og blev introduceret til kunsten at lave collager. Så fedt! Vi holdte Otto’s fødselsdag (3 år) i vores nye hus, og havde inviteret begge sider af familierne samtidigt for første gang. Skønt endelig at have pladsen til det!

April: Jeg var meget højgravid, og meget utålmodig! Vi blev hemmeligt gift på rådhuset i Ebeltoft den 13 april. Den 29 april, 11 dage over terminen og dagen for igangsættelse (som jeg heldigvis slap for!), blev Nora født. En hurtig og god fødsel, og vi var hjemme få timer efter.

Maj: Jeg var helt opslugt af babyboblen, og dagene fløj afsted med at passe lille Nora og hjælpe Otto med at finde sig til rette i rollen som storebror. Og ikke mindst at finde os selv i rollen som forældre til to.

Juni: Denne måned var jeg afsted til hele to workshops med lille baby Nora på slæb. Glimmerworkshop hos MiniMega og serigrafiworkshop hos Anne Nowak. Det var så inspirerende! Når jeg ser tilbage på det nu fatter jeg dog ikke hvor energien kom fra, men jeg kørte vidst stadig på efterfødselsadrenalin på det tidspunkt…

Juli: Vi holdte navngivningsfest for Nora, med stor kagebuffet og sommerfornemmelser. Vi holdte også sommerferie, og tog blandt andet i sommerhuset i Ebeltoft og i Legoland.

August: Vi holdte mere sommerferie, denne gang i sommerhuset i Kjul. Jeg begyndte så småt at have det lidt hårdt med min barsel, og overskuddet til andet end at være mor forsvandt lige så stille.

 

September: Nora og jeg tog en tur til København, hvor jeg besøgte gode veninder og genså området hvor min mand og jeg boede i starten af vores forhold. Jeg begyndte at lave lidt kreativt, som fx himmelis. -Og min mand overraskede mig for vildt med en Illum Wikkelsøe gyngestol.

Oktober: Jeg fejrede min fødselsdag (31 år) og bagte i anledningen en møg-lækker cheesecake på browniebund, som Anne havde introduceret mig til. Jeg var til et hyggeligt blogevent og havde en dejlig dag på Aros sammen med Kirstine, som er en af de gode veninder jeg har fået igennem den mødregruppe jeg stablede på benenen via Instagram. Lutter gode damer der!

November: Vi (mest Lisbeth og jeg) begyndte at bruge kreakælderen jævnligt, og jeg nød at få et par timers afbræk en aften om ugen. -Og at få lidt gang i kreativiteten igen. Jeg erkendte at barslen var hård denne gang, og at jeg havde (har) mistet mig selv lidt i den. Det var også måneden hvor Otto sagde farvel til sine sutter, og vi tog turen ind til suttetræet i Riis skov.

December: Vi hentede juletræ samme sted som sidste år, og etablerede dermed en familietradition. Dejligt! Nissen flyttede for første gang ind, og det blev til en hel føjeton på Instagram (#hausfraunissen13). Vi holdte jul i eget hjem for første gang, hvilket var en dejlig oplevelse. Og min mand spillede koncert til releasefest for sit eget debut album. Det var stort!

Alt i alt har det været et meget begivenhedsrigt år. Store og omvæltende ting er sket, som har været helt fantastiske. Men det har også været hårdt at blive en familie på fire. Jeg er stadig ved at finde mig selv igen, men er godt på vej tror jeg….

Jeg har ikke gjort mig de store overvejelser omkring hvad år 2014 vil byde på. Det må blive til et overraskelsesår. Og forhåbentlig til et år med lidt mere overskud. Både til mig selv og min familie, men også til bloggen. Og til at tage rigtige billeder ikke mindst, for selvom jeg er vild med Instagram, så ærgrer jeg mig over at jeg ikke får taget flere billeder med mine rigtige kameraer. Det må være mit nytårsfortsæt for 2014.

Rigtig godt nytår alle sammen. Og tak fordi I læser med ♡

9 meninger om “Tilbageblik på år 2013”

 1. Også et rigtigt godt nytår til dig Julia, og tak for dine fine indlæg gennem 2013. Jeg nyder at følge med både på IG og her. Jeg håber at 2014, hvad enten det bringer, vil blive et godt og udviklende år med mange små og store glæder. Kh. Mette

 2. Også et rigtigt dejligt nytår til dig og din familie. Jeg elsker at følge dig her og på IG.
  Jeres hverdag og dine kreative sysler. Jeg elsker også at slappe af med forskellige kreative ting og du er en stor inspiration for mig. Mange hilsner fra Helle (hellenees) °•★•°

 3. Dejligt indlæg! Jeg har fulgt med både her og på IG (@nadja_b) siden marts, kan jeg se på det hele – men Cupcakefabrikken fulgte jeg med hos lang tid inden; sådan fandt jeg vej herind 🙂 Det er især hyggeligt at følge med, når vi har jævnaldrende børn – imellem vores Lillebror og Nora er der kun 15 dage! Mens Otto ligger lige mellem Kongen og Badutten på 4 og 2. Jeg nyder også at se alt det kreative, du sysler med – du er fantastisk dygtig!

  Godt nytår til jer – er sikker på, det byder på spændende sager! Og så bliver vores små jo 1 år i april – så bliver det hele nemmere, ikke? 😉

 4. dejligt tilbageblik. Jeg fortabte mig helt i billede af Folkvarsvej, der er bare SÅ meget sommer i det billede. Noget at se frem til, nu skal vintertiden bare lige nydes færdig først 😉 Godt nytår

 5. Skønt tilbageblik og lækre billeder – dit 2013 er det fineste år med både bryllup og søde baby Nora – så rørende!
  Jeg glæder mig til at følge dit 2014 – både her og irl – du har en skøn og varm energi – Godt nytår søde Julia <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *