Min mands debut

På søndag holdes der releasefest for min mands første solo album, og jeg er så hamrende stolt af ham. I alle de år jeg har kendt ham har han lavet musik, og han er vanvittigt dygtig. Han spiller og synger alt selv, og har selv indspillet og mikset det hele. Og endelig, endelig kommer han på LP! -Og selvfølgelig også på Itunes.

I flere uger har han, sammen med nogle venner, øvet et udvalg af numrene, så de kan fremføres live på søndag. Jeg glæder mig virkelig meget til at høre ham med band. Det er stort! Kig forbi, der er åbent for alle og entréen er gratis.

Du kan få en smagsprøve på musikken her:

13 meninger om “Min mands debut”

  1. Wow, tillykke med ham. 🙂 Ham kan du godt være stolt af.
    Jeg ville egentligt gerne kunne kigge forbi og høre lidt af musikken live, men på søndag sidder jeg i en bil på vej hjem til jul på Fyn. 🙂 Men måske kan jeg stadig nå at ønske mig hans musik i julegave. 🙂

  2. Kæmpe tillykke med gemalen, Julia. Du har al mulig grund til at være stolt af ham. Med så dejlig happy music kan man jo kun blive glad i låget 🙂

  3. Tror, jeg har skrevet det en anden gang, hvor du har lagt lidt af hans musik på din blog, men jeg gentager gerne mig selv. Det er fantastisk dejlig musik! Særlig Summer Comes. Stort tillykke til ham med udgivelsen. Han skal nok bedrive det til noget stort. Jeg vil prøve om, jeg kan huske navnet og få købt et par numre på iTunes. Dejligt coverbillede – passer totalt til den stemning, man kommer i, når man lytter til hans musik. Lækkert, lækkert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *