1,2 millioner designmuligheder

For nogle måneder siden var jeg en tur i København, hvor jeg mødtes med en ansat fra Auping. Jeg er nemlig blevet inviteret til at teste et helt nyt koncept til en kommende seng de har på vej, og jeg skulle derfor over og høre meget mere. Auping Criade hedder den, og den kommer på markedet engang i februar. Ovenover er der fire bud på hvordan den kan se ud. Men du bestemmer selv!

Hele idéen med sengen er nemlig at man kan sammensætte sin helt egen unikke model, så den passer til ens øvrige stil og indretning. Der er fem forskellige farver på stellet at vælge imellem, fem forskellige hovedgærder og tre forskellige fodgærder. Og selvfølgelig forskellige typer af Aupings gode madrasser. Men det i sig selv giver jo ikke 1,2 forskellige muligheder, tænker du måske?

Og nej det gør det ikke, for der hvor det bliver rigtig vildt, det er der hvor tekstilerne kommer ind. Auping har nemlig lavet et samarbejde med Kvadrat (dem der også laver tekstiler til Hay’s puder m.m.) og der er et hav af forskellige tekstiler og farver at vælge imellem. Jeg elsker det!

Jeg bladrede igennem tekstilprøve efter tekstilprøve til vores møde, og klippede små stykker ud af de teksturer og farver jeg bedst kunne lide. En lille farveprøve på de fem forskellige stel kom også med hjem, og så kunne min mand og jeg ellers diskutere hvordan vores bud på en Criade skulle se ud.

Vi gjorde os mange overvejelser, og forestillede os at vi skulle sammensætte en seng vi skulle leve med resten af livet. En seng fra Auping er jo i virkelig høj klasse, og prisen er også deroppe. Så det er en investering man skal leve med i mange år. Derfor fravalgte vi også de mere vovede sammensætninger jeg ellers først var fristet til at kaste mig ud i, som fx den knaldorange på billedet i starten.

Vi besluttede os hurtigt for at ville have det høje hovedgærde med knapper, som giver den helt rigtige hotelsengs-følelse. Jeg ville dog gerne have at knapperne blev en tydelig del af designet, og spurgte derfor Auping om det kunne lade sig gøre at bestille dem i en kontrastfarve. Og nu er det blevet en ting man kan, fordi jeg foreslog det. Det gør mig lidt stolt.

For et par ugen siden ankom “vores” seng så, og her er et lille sneak peek på hvordan den ser ud fra monteringen af den. Ser den ikke fantastisk fin ud? Og lad mig bare sige; jeg har aldrig ligget bedre. Nogensinde! Jeg vil lige have de sidste detaljer på plads i soveværelset før jeg viser den i sin lækre helhed, så more to come.

8 meninger om “1,2 millioner designmuligheder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *