Origami papirskugler

Tidligere på året forsøgte jeg mig med denne DIY (fra en forøvrigt fantastisk blog!) men det lykkedes mig ikke i første forsøg, og på daværende tidspunkt var jeg højgravid og virkelig utålmodig. Så jeg gav op!

Forleden kastede jeg mig så over den, og i første forsøg knækkede jeg koden. Yay! Det lykkedes bare, og jeg er simpelthen så imponeret over at man fra et helt fladt stykke papir, kan folde og bukke så der fremtrylles så fine 3D former. Og nu er jeg totalt bidt af det, så hvert et ledigt øjeblik (dem er der desværre alt, alt for få af) kaster jeg mig over papiret.

Jeg har lavet nogle kugler lidt anderledes end i vejledningen jeg har linket til, og har fundet en foldemetode der sikrer at hvert “led” er lige langt. Den metode kommer jeg lige tilbage til i en DIY snarest, men på det midterste billede kan du se to forskellige kugler. Den med færrest folder er fra den DIY jeg har linket til, mens den med mange folder består af to stykker fra den vejledning, som jeg har samlet på midten. Giver det mening? Det gør det forhåbentligt når du sidder med det i hænderne, og ellers må du vente et par dage på min DIY.

10 meninger om “Origami papirskugler”

  1. Jeg venter spændt på din diy. Synes nemlig også den anden vejledning er lidt svær. Ved ikke helt om jeg kan bruge gravid undskyldningen eller om det bare er mangel på evner!! Hilsen Line.

  2. Argh, jeg kan OVERHOVEDET ikke knække koden! De er ellers virkelig, virkelig fine. Mon din metode er nemmere? Jeg krydser fingre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *