Navnesky og give away

Kan I huske da jeg fik navneskyen til Otto for nogle år siden? Jeg elsker den plakat, og hver gang den har kunnet skimtes på nogle billeder, er der altid nogle der har spurgt hvor den er fra. Det er to dygtige svenske damer der står bag, og sammen kalder de sig Little Studio.

Desværre lukkede de deres shop, fordi de havde for travlt med andet arbejde, så jeg kunne ikke få en sky til Nora. Det har jeg været så ked af! Min glæde var derfor helt enorm, da jeg opdagede at de har åbnet deres fine shop igen. Foruden navn og fødselsdato i skyen, så står der fødselstidspunkt, længde og vægt i tre af de små dråber. Fint, ikke?

Her er nogle smagsprøver på mere af den grafiske kunst de laver. Jeg syntes der er nogle virkelig fine prints imellem, og der er flere endnu inde i shoppen. Kig forbi, og fortæl i en kommentar hvilket print du ville vælge, hvis du var så heldig at vinde et valgfrit et af slagsen.

På søndag (d. 24/11) finder jeg to heldige vindere. Husk at skrive en mailadresse hvis du ikke har en blog. Og husk kun at skrive én gang, tak! Hvis du glemmer at skrive din email første gang, så slet venligst din kommentar og skriv en ny. Det gør det nemmere for mig at finde vinderne via random.org.

141 meninger om “Navnesky og give away”

 1. Hvor er de fine allesammen. Det er jo helt svært at vælge 🙂
  Men hvis jeg vinder, vil jeg gerne be om en Little Cloud til min datter Vida. Den ville passe så fint ind på hendes værelse 🙂

  Min mail adresse er: Line_Piin@hotmail.com

 2. De ER ret fine. Jeg ville vælge Bobbles! Skønne, fine bobler, der – som de skriver – helt sikkert ville gøre rummet til et glad rum 🙂

 3. Pyh den er svær. Jeg synes den står mellem en sky til min datter, little people eller bobbles. Jeg tror i sidste ende, at jeg ville vælge little people. Selvom skyen indtil videre er det fineste navne- og fødselsdagsprint jeg indtil videre har set. Men altså little people, der skulle hænge i min nye stue, når jeg flytter til februar. 🙂

 4. Den er vild skøn den navnesky, sådan vil jeg gerne have til min store pige og når så hun er blevet storesøster skal vi helt sikkert have en til lillebror/søster.
  Kh. Maja (mailtilmaja(a)gmail.com)

 5. De er så flotte alle printene! Jeg ville blive virkelig glad, hvis jeg vandt “Sleeping cloud” perfekt til soveværelset, som skal shines op i den nærmeste fremtid 🙂
  Mvh. Helle Neesgaard

  kimse@bbsyd.dk

 6. Jeg kan virkelig godt lide fotografiet med ballonerne. Kontrasten imellem de farvestrålende kunstige balloner og den rå natur får mig til at stoppe op. Det er ikke bare pænt, det vil noget mere end det. Et fint lille kunstfotografi som gør sig smukt i den hvide enkle ramme.

  Derudover er den lille ræv helt fantastisk, men da jeg selv laver en del grafisk arbejde, så er fotografiet mit første valg. Et billede man ikke bliver træt af.

  Jeg krydser fingre 🙂

  annelvc1979@hotmail.com

 7. Det er da en must-have. Ønsker at vinde sådan en til den ene af mine drenge, så har jeg en undskyldning til manden for at købe en til den anden ;0)
  Masbaek.blogspot.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *