Caroline Sillesen kup!

Grafikeren Caroline Sillesen har sendt mig en mail for at gøre mig opmærksom på, at de 9 værker fra hendes serie “If I were from Russia” kommer på Downtown Plus i dag og en uge frem. Normalt koster plakaterne 350kr stykket, men du kan få dem for 219kr inkl. fragt.

Caroline skriver selv sådan her om serien:

Serien ‘If I were from Russia’ er en hyldest til konstruktivismen, som har sine rødder tilbage i 1910’erne i Rusland. Konstruktivistisk kunst er en selvskabt virkelighed, der kun udspringer fra kunstnerens egen hjerne, følsomhed, opfattelser og forestillinger. Altså skaber de geometriske kompositioner nærmest sine egne virkeligheder.
I serien er der lagt vægt på de geometriske formers komposition, farver, sammenhæng og relation til hinanden. Billedet i sig selv er den konsensus, der blev opnået ved at undersøge alle ovenstående sammenhænge og begreber, ud fra den tanke om, hvis jeg selv havde levet i Rusland i starten af 1900-tallet under konstruktivismens opstandelse eller levetid. 

Jeg deler lige nyheden på vegne af Caroline, hvis nu I er nogle derude der mangler noget lækkert til væggene. Skynd dig over til tilbuddet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *