Mad app!

Der er helt vildt mange app’s omkring mad derude, og jeg har selv downloadet et hav af forskellige slags, som senere er blevet slettet igen fordi de ikke er blevet brugt. Men nu har jeg fundet en ny, som jeg håber kan blive en favorit. -Og den er gratis!

Det er føtex der står bag app’en “føtex Madunivers”, hvor der ligger en hel del opskrifter under forskellige kategorier. Fx “børnevenlig”, “hurtig” og “weekendmad”. Man kan også selv tilføje opskrifter, og man kan også rette i de eksisterende. Det børnevenlige og hurtige er noget der virkelig taler til mig, må jeg erkende. Siden vi fik børn er min glæde ved madlavning dalet markant. Der er bare ikke tid og fokus til de store kulinariske udskejelser længere. Desværre.

Til opskrifterne er der en digital madlavningsassistent, hvor man guides igennem opskrifterne trin for trin. Smart og overskueligt! Det skulle også kunne foregå via stemmestyring, dette har jeg dog ikke nået at teste endnu. Men jeg kan godt se fidusen i det, når man fx står med fingrene nede i frikadellefarsen.

Fordi at det er et supermarked der står bag app’en, er der naturligvis fokus på deres sortiment. Således kan man fx sætte en “tilbudsagent” til at holde øje med hvornår yndlingsvinen eller øko-mælken er på tilbud. Man kan også kigge igennem deres tilbudsaviser, både ved at søge på en specifik vare, men også indenfor kategorier som “til børnefamilien” eller “til basislageret”. Smart!

Og så er der det rigtigt smarte (ihvertfald sidst på måneden): “Mæt for en mønt” er en økonomisk ugentlig madplan, hvor man får bud på gode, varierede retter, som ikke koster alverden. Det syntes jeg er helt vildt smart! Især fordi vi stort set altid ender med at handle kl. 16.30 hver dag, uden at have planlagt noget som helst. Så dumt! Og dyrt…

App’en koster som skrevet gratis, og jeg syntes den er god. Layoutet er ret lækkert, og der er meget at komme efter. Jeg tror den er downloadet for at blive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *