My Prints

Jeg fik en mail fra en pige der hedder Sara for nyligt. Hun har startet webshoppen MYPRINTS hvor man kan købe fine prints fra små “ukendte” grafikere og kunstnere, og ville gerne fortælle mig om siden og konceptet. Alle prints laves i max 100 eksemplarer, og er kun at finde på shoppen i et år. Den idé kan jeg ret godt lide. -Og at man kan bestille både med og uden ramme. Jeg er elendig til at få købt rammer, så jeg har op til flere fine prints liggende der bare venter på at komme op og hænge.

Det fine ABC-print kom som en gave fra Sara i dag, og når det allerede er indrammet kommer det hurtigt til at finde sin plads. Jeg syntes det er så fint, og tror det vil være et hit hos Otto der går ret meget op i både tal og bogstaver for tiden. Jeg glæder mig til han kommer hjem fra børnehaven, så han kan se det. E for Eskild, T for Tobias, J for Jeppe, E for Ella, S for Sejr og W for William. Det er Otto’s venner.

Hvis nu du selv laver prints, og godt kunne tænke dig at sælge dem igennem MYPRINTS så prøv at læse med her. Sara leder nemlig hele tiden efter kunstnere. Jeg har kigget rundt på shoppen, og syntes der er flere fine prints at komme efter. Fx de fire her:

En mening om “My Prints”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *