Skydebanegade 4 -youandyou

Da jeg var i København i sidste uge, måtte jeg naturligvis forbi youandyou i Skydebanegade 4. Jeg er jo blevet am(me)bassadør for mærket, så det var et must at få set butikken i levende live. De deler butikslokaler med affär, som sælger fine, brugte ting og sager. Det kan umiddelbart lyde lidt fjollet at et tøjmærke der laver meget klassisk, stylet og fint tøj med ammemulighed, skulle passe sammen med loppesager. Men jeg syntes virkelig det spiller! De har indrettet butikken så fint med hver deres afdeling, og selvom det er vidt forskellige ting der sælges, så er der en gennemgående stil og en virkelig rar atmosfære i butikken.

Youandyou holder til i det bagerste lokale, og der er indrettet meget stilrent, men hyggeligt. Man får en klar fornemmelse af kvalitet! Der er selvfølgelig også en behagelig stol hvor man kan sidde og amme, hvis man har brug for det. Men husk nu at tøjet er til alle kvinder, der er blot tænkt på at man skal kunne komme til brysterne. Dvs. knapper og lynlåse i det hele. Genialt!

Jeg faldt pladask for den smukke, karrygule kjole. Den kom med hjem sammen med den højhalsede sorte man lige kan ane på billedet af den gule kjole på en gine. Nu skal jeg så bare beslutte hvilken af dem jeg skal beholde, og det er ikke helt nemt. De er nemlig begge to super fine! Den sorte er vildt behagelig at have på, og den gule er bare så smuk i farven. Decisions, decisions….

Ps: Jeg fik også taget nogle gode billeder i affärs del af butikken. De kommer på bloggen en anden dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *