Vintage Baby (og efterlysning af en vinder!)

Igår var vi til fødselsdag hos Nora’s ene Oldemor (hun er så heldig at have 3!), og i den anledning skulle hun selvfølgelig klædes fint på. Jeg har glædet mig meget til at putte hende i denne fine vintage dragt, som min mor var så heldig (og god!) at spotte i hendes lokale genbrugs mens jeg endnu var gravid. Den er højest sandsynligt fra 1960’erne, og jeg syntes Nora er helt og aldeles bedårende i den ♡ -Jeg har faktisk en fin lille bunke af vintage lækkerier til hende, som bare venter på at hun bliver stor nok. Jeg har jagtet lækre genbrugsfund og vintagetøj i rigtigt mange år, og når jeg er faldet over særligt fint børnetøj har jeg købt det. Også selvom jeg ikke havde børn endnu. Uh, jeg glæder mig til hun kan passe mine fund!

Efterlysning: Forleden fandt jeg de to heldige vindere af min seneste give away, men den ene mangler endnu at melde sig på banen: Mette Juul (uden blog), vil du være sød at sende mig en mail senest nu på onsdag den 11 september? Ellers trækker jeg en ny vinder senere på ugen!

11 meninger om “Vintage Baby (og efterlysning af en vinder!)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *