Ønsker til min fødselsdag / Birthday-wishes

 
 

Jeg fylder år i oktober, og her er lidt af alt det jeg går og ønsker mig for tiden. Fine sager, ikke? Især den karrygule uldfrakke fra Edith&Ella sukker jeg efter. Den vil være perfekt her i vinteren, og karrygul er faktisk en ret pæn farve til mig og mit mørke hår. Og så er den bare så pæn med de fine flæsedetaljer. Åh, suk….
————————————————————————————————————————-
It’s my birthday in October, and here are some of the things I wish for this year. I should be so lucky….

12 meninger om “Ønsker til min fødselsdag / Birthday-wishes”

  1. Den karrygule farve er flot til dig, og frakkens detalje er lækre. Du vil falde godt til her i Parkens karrygule farver. Sjovt, jeg har også gult som en af de bærende farve hjemme, men en helt anden slags gul. Lidt Ikea gul. Så er den anden farve rød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *