Am(me)bassadør

Kan I huske mit indlæg om tøjkrise når tøjet pludseligt skal være ammevenligt? Én ting er at kroppen slet ikke ligner sig selv de første mange måneder (man siger 9 måneder som gravid – mindst 9 måneder før man er tilbage i en krop der bare minder om før…Great!), men at man så også skal tænke funktionalitet (læs: boob-access) ind i sin nye garderobe var der altså ingen der havde fortalt mig. Ej heller at man kampsveder i alt andet end bomuld og silke…

Men her kommer danske youandyou på banen, og jeg har æren af at være blevet ambassadør for mærket. Lækre snit, lækre materialer, lækre farver og smarte løsninger der gør det nemt at amme uden at krænge det hele op, ned eller af. -Og faktisk vil jeg mene at designet passer til alle kvinder, ikke kun nybagte, ammende mødre. -Og at det fortsat kan bruges når ammeperioden er ovre. Win-win!

På billedet viser jeg nogle af mine yndlingsstyles fra mærket. Jeg er jo en kjolepige (som faktisk kun ejer to par bukser; begge træningsbukser) så det er dem jeg falder pladask for. Men youandyou laver meget mere, blandt andet nogle ret geniale undertrøjer med indbygget støtte, og en løsning der gør at man kan amme virkelig, virkelig diskret.

Youandyou har, foruden deres webshop, en butik på Skydebanegade 4 i København samt et showroom/butik i Charlottenlund. Derudover sælges udvalgte styles også i Designstore i Fields. Se åbningstider og adresser her.

Psst! I Charlottenlund er der 20% rabat på alt for at fejre åbningen af showroomet. Bare et lille tip.

3 meninger om “Am(me)bassadør”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *