Min dygtige musikermand

Jeg er så stolt af min mand! (-ham til højre) Ham og hans kammerat Caspar har skrevet nogle virkelig gode numre sammen, og her i sommers udkom de på en 7″ vinyl på et spansk selskab. De kalder sig Windsurfing, og du kan læse mere om dem her. Syvtommeren kan købes gennem nedenstående link, men hvis du ikke har en pladespiller kan begge numre også købes via iTunes. Lyt og køb! -Og fortæl mig gerne hvad du syntes om det. Det er forøvrigt også min mand der har lavet deres cover, som jeg syntes er så fint. Jeg er meget stolt af ham ♡

9 meninger om “Min dygtige musikermand”

  1. Jeg kan godt forstå, du er stolt af din mand.
    Det er en super fin sang og et mega fedt cover.
    Hils og ønsk tillykke med udgivelsen.
    De bedste hilsener
    Anne Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *