Blogawards -Smid kærlighed efter dine yndlingsblogs!

Vores alle sammens Julia Lahme har sammen med Femina opstillet 5 kategorier hvor alle og enhver kan nominere sine favoritbloggere. -Eller rettere sagt; sine favorit blogindlæg. Kategorierne lægger nok mest op til at nominere de mere teksttunge blogs, ihverfald som jeg ser det, og personligt er jeg mere til de visuelle og kreative blogs. Men jeg vil meget gerne sprede lidt kærlighed, og er gået i tænkeboks omkring hvilke blogindlæg jeg kan nominere i de forskellige kategorier. Du kan se kategorierne, og nominere dine egne favoritter, lige her.

I dag fik jeg selv smidt kærlighed lige i nakken, da jeg fik en mail fra Anne hvor hun skrev at hun havde nomineret dette indlæg af mine, fordi hun syntes jeg er dygtig, inspirerende og noget særligt. Jeg blev helt fyldt med sommerfugle i maven af glæde, og bliver det stadig. Tusind, tusind tak Anne! Det betyder virkelig meget for mig, og jeg er så rørt og beæret over at du tænkte på mig ♡

3 meninger om “Blogawards -Smid kærlighed efter dine yndlingsblogs!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *