Papirssushi / Papersushi

For et par måneder siden havde min mor fødselsdag, og min lillesøster og jeg ville give hende en oplevelse sammen. Vi har en lille tradition med at spise sushi sammen i ny og næ, og har ofte talt om at vi skulle prøve at lave det selv. Så lillesøster og jeg gav hende et gavekort til en dag i sushiens tegn, hvor vi har sørget for at indkøbe alt det nødvendige til at lave en god omgang sushi hjemme. Vi glæder os!

Jeg klippe-klistrede gavekortet til hende; et fad blandet sushi med syltet ingefær og wasabi. Det var sjovt at lave, og slet ikke så svært. En god saks, en limstift og nogle tynde tuscher til de små detaljer. Måske andre kan bruge idéen, den er ihvertfald hermed givet videre.

Apropos papirklip, så er jeg blevet fuldstændigt blown away ovre på Instagram, hvor Ida viser de vildeste papirklip hun laver. Hun har den fedeste, lidt grove, humor som kommer til udtryk i hendes klip, og laver sådan nogle coole ting! Hun sælger også ud af dem, og jeg har flere på ønskelisten. Prøv at søge på “KLIPKLIP” på instagram, så finder du hendes lille shop.

—————————————————————————————————————————

I made a giftcard for my mothers birthday. It’s a plate of sushi because my sister and I gave her a day of making sushi ourselves. We’ll be buying all the necessities for making it, and look forward to a cosy day together.

If you’re into paperart, have a look at the profile “KLIPKLIP” on instagram. Ida makes the coolest paperarts!

2 meninger om “Papirssushi / Papersushi”

  1. Åh klipklip er jo helt fantastisk!
    Sirligt, “breathtaking” og helt utroligt…

    Din suschi er også ret sjov, og fin! – God idé, tror også jeg må invitere min mor på sushi en dag 🙂

    Kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *