Bærbar pusleplads

Jeg har testet en pusletaske fra danske Ida Ising de sidste par uger, som til forskel fra den anden pusletaske jeg har, har en indbygget pusleplads. Det er faktisk skræmmende ofte der er brug for sådan en når man er på farten. Både fordi vi altså har en af de babyer der ikke nøjes med at skide (sorry, men det hedder det altså her….) hver fjortende dag, men også fordi der desværre er rigtigt mange caféer m.m. der ikke har pusleborde. Så en bærbar en af slagsen er smart!

Ida Ising’s pusletasker er inspireret af en simpel dansk model folk ofte syede selv i 1970’erne, men er i langt lækrere materialer og med en virkelig gennemført finish. Kernelæder, libertystof og øko-tex madras. Mums! Jeg er overrasket over hvor meget den egentlig rummer. Der er rigeligt plads til bleer, skiftetøj, vaskeklude og mere til. Der er også en lille lomme med plads til nøgler, mobil og pung, som er tilgængelig uden at tasken er pakket op. Desværre passer det medfølgende barnevognsnet ikke på min Silvercross barnevogn, så tasken kan ikke hænge på styret på den vogn men må nedenunder. På vores klapvogn kan den dog heldigvis godt hænge på styret i det medfølgende net.

Hvis jeg skulle forbedre noget ved tasken, så ville jeg gerne at madrassen sad fast med trykknapper eller velcro. Den ligger løst, og har en tendens til at rutsche lidt rundt når man åbner og lukker tasken. Men bortset fra den lille detalje, så syntes jeg det er en virkelig praktisk og ikke mindst pæææn pusletaske. Min model hedder “Larch” men der er flere forskellige farver at vælge imellem, alle med forskellige foer. -Og hver sæson kommer der nye.

Sponsoreret indlæg. Se min reklamepolitik her.

2 meninger om “Bærbar pusleplads”

  1. Vi har haft en vældig snak i min mødregruppe om hvad det hedder det der kommer ud, her hedder det lort, godt der er nogen der bruger lige så “grimme” ord som mig 🙂 Tasken ser lækker ud, men jeg er nok alligevel ret meget som manden på reklamen, skeptisk på prisen.

  2. Lækker pusletaske. 🙂
    Jeg har en original fra 70’erne i mørkeblå og rød indeni. Pusleunderlaget er skumgummi betrukket med noget plastik og er sat fast med trykknapper – GULD VÆRD 😉 Dog synes jeg der mangler nogle knapper eller lynlåse til at holde indholdet inde i lommerne.
    Købt for 20,- i kirkens korshær – elsker genbrug 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *