Workshop hos Anne Nowak

Foto: Anne Nowak

På lørdag skal jeg til workshop på Godsbanen, med Anne Nowak som tovholder. Vi skal lave rammer med egne motiver til print, og jeg glæder mig helt vildt meget til at prøve kræfter med det. Håber bare at lille Nora lader mig arbejde, og sover det meste af dagen væk. -Det plejer at gå rigtig fint når hun er i strækviklen, så jeg krydser fingre.

Jeg har haft en helt masse idéer til motiver og ting jeg ville trykke på i hovedet, men jeg ender nok med nogle enkelte motiver til print primært på børnetøj. Ikke noget med at opfinde den dybe tallerken her i første omgang. Har hørt fra flere der har været på workshop før, at det er bedre at fokusere på nogle enkelte ting, fremfor at have en masse motiver med. Så det gør jeg. Og så er forhåbningen at jeg lærer så meget, at jeg fremover selv kan arbejde med det på Godsbanens værksted.

Ih, hvor jeg glæder mig!

Forøvrigt, måske er der stadig et par ledige pladser til workshoppen søndag, så hvis du er fristet syntes jeg du skal kigge med her.

———————————————————————————————————————–

I’m attending a workshop in screenprinting saturday, and I’m really looking forward to it. I’ll mainly be printing some of my own drawings on clothes for our children, just to learn the techniques. Hopefully I’ll be able to print more advanced things by my self later on.

5 meninger om “Workshop hos Anne Nowak”

  1. Åh, sådan en workshop står også på min ønskeliste, men nu hvor jeg lige har været på workshop hos Marapytta Line, så er kontoen vist opbrugt til den slags spas. 😉

    Rigtig god fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *