Glimmer / Glitter

For godt halvanden uge siden var jeg til glimmerworkshop hos den fantastisk kreative Sara, indehaver af Minimega. Der var dækket op med alskens glimrende lækkerier, lige noget for en krea-sucker som mig. Jeg havde Nora med mig, og hun var heldigvis yderst eksemplarisk hele workshoppen igennem. Strækviklen er fantastisk når man gerne vil have hænderne fri. Nora sover ihvertfald så snart hun er i den. Skønt!

Jeg prøvede lidt forskellige ting af, og nød bare at have tid og materialer en masse. Og dejligt selskab, i form af Louise og Mille. En helt igennem fantastisk aften. Kan det næsten blive andet med så meget glimmer?

———————————————————————————————————————–

I’ve been to a glitterworkshop recently, and had a great time. I love creating stuff, and a table full of glittery bits and pieces makes for a perfect evening. Especially in the company of good friends, and with a little sleeping baby in a sling.

2 meninger om “Glimmer / Glitter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *