Status quo

Beklager de seneste dage hvor det ikke har været muligt at klikke ind på bloggen. Har haft nogle tekniske problemer med min domæneudbyder, men nu er det fikset. Beklager også stilstanden herinde, men jeg går bare rundt og venter…

For ja, som collaget viser er jeg stadig med babydunk. I dag er jeg 41+3, så 10 dage over termin. Den havde vi så slet ikke set komme, og det har været (er!) en mærkelig ventetid. Vi var forbi Skejby til undersøgelse i dag, som er rutine på dette tidspunkt. Her skal de blot sikre sig at alt er godt med baby, og at der kan gå et par dage mere før de skal indgribe. Lillesøster har det strålende derinde, faktisk nok lidt for godt. Det må jo være derfor hun ikke har planer om at komme ud… Jeg bad jordemoderen om at lave en hindeløsning på mig, med håbet om at det vil sætte lidt gang i tingene. Det er nu 4 timer siden, og der er ikke tegn på noget som helst endnu. Ikke engang en plukve, som jeg ellers har døjet så meget med. Lille, stædige møgunge! Nå, men hvis ikke der er sket noget inden tirsdag morgen, skal vi ringe og få en tid til igangsættelse samme dag. Så nu ved vi da at hun burde være her senest onsdag. Heldigvis er det forhåbentligt nok at vandet skal tages, jeg kan højst sandsynligt slippe for stikpiller, ve-drop og andet ve-stimulerende.

Det har ellers været en hård uge, som jer der følger mig på instagram ved. Otto vågnede tirsdag nat med falsk strubehoste, helt ud af det blå. Vi har prøvet det flere gange, og kunne ret hurtigt se at det var nødvendigt med en tur på Skejby. Afsted med os, og han fik en adrenalinmaske med det samme som hjalp. Kortvarigt, for først på aftenen var vi afsted igen. Og igen-igen sidst på aftenen, hvor vi blev indlagte med ham, og han fik noget mere medicin end adrenalinmaskerne. Han var så sej, vores lille dreng, og klarede det hele så flot. Heldigvis hjalp medicinen, og torsdag formiddag kunne vi køre hjem igen. Så har han haft høj feber indtil i morges, hvor han endelig var feberfri og frisk igen. I de dage har vi været meget glade for at lillesøster lader vente på sig, men nu er vi så klar. Kom nu ud, lille baby!

————————————————————————————————————————-

Still no baby, and I’m 41+3 today. She’s a little stubborn thing, but she’s doing well in there. We went to a check-up today, and everything is good. But if she’s not out by tuesday, the doctors will help her on her way. Probably (hopefully!) just by taking the water, and let the labour begin after that. But I still have hopes that she’ll start it herself before that. Fingers crossed!

17 meninger om “Status quo”

 1. Hold da op sikke meget i har været igennem, men lyder til at du trods alt er ved fat mod, og mon ikke den lille spirrevip snart kommer ud.

 2. Jeg sender positive tanker om, at lillesøster snart “flyver fra reden” (for at bruge det udtryk om en let anden situation end den normale). Mon ikke, en ny hverdag starter for jer i morgen. Jeg blev selv født en mandag, så det kan jeg godt anbefale. 🙂
  Godt at høre, at Otto er rask igen. Han skulle jo også gerne være parat til at tage imod lillesøster.

 3. Åhh Julia, tænker på dig, og er ofte inde og tjekke om der er sket noget hos dig:0) Jeg ønsker dig det allerbedste, og en ting er sikkert; nu varer det ikke længe før lillesøster melder sin ankomst og det bliver SÅ fantastisk!!! Held og lykke… og jeg glæder mig til at se det lille vidunder:0) Mange tanker fra Louise

 4. Åhh din stakkel. Jeg husker ventetiden som forfærdelig og den store mave som et nødvendigt onde… altså da den var så stor, at man ikke kunne trække vejret, for inden var det ganske fantastisk at legealien. Håber på snarlig babyankomst 🙂

 5. Håber for dig at baby snart kommer ud 🙂
  Jeg tror (!) forresten ikke at de bruger stikpiller mere. Jeg har født min nr. 2 for 7 mdr. siden og blev igangsat med alm. piller taget oralt. Den ’søde’ ventetid er jo uudholdelig til sidst… Heldigvis gik det stærkt, så jeg ikke fik ve-stimulerende drop osv. Det tror jeg først de gør EFTER de har taget vandet og der ikke er sket noget i lang tid. Jeg er sikker på, at du slipper for det 🙂

  Held og lyk’

  – Kia

 6. Nåhhhhhhhhh, Julia går du endnu.
  Sikke en uge I har haft 🙁 Stakkels Otto.
  Men lillesøster har da ventet på, der skulle falde ro på igen.
  Held og lykke med det hele.
  Mange tanker til jer alle herfra 🙂

 7. Hepper på lillesøster, mon ikke hun snart kommer ud og hilser på sin skønne familie – og seje storebror. Godt han er frisk igen, det må da ha været en slem oplevelse. Held og lykke. Masser af tanker herfra 🙂

 8. Ja kom nu ud lille baby, så vi kan få dig at se. Og husk kvalitetsbørn tager lang tid at lave, og det må jo være et sådan du har i maven…. 🙂

 9. Er vild med kjolen på billede i midten øverst, hvor er den fra? render nemlig også rundt med en babydunk (og skal gøre det indtil september) Sender dig en masse tanker, og håber at du snart får hende ud. Jeg gik selv 16 dage over tid, så kan sagtens sætte mig ind i hvordan du har det! pøj pøj med fødslen.

  Louise

 10. Det er vel nok spændende, hvornår den lille pige vil ud 🙂
  Det vil nok være relevant at læse om det ve-stimulerende middel Misoprostol. Berlingske har haft en række artikler om midlet, der sandsynligvis har haft nogle uheldige og traumatiske bivirkninger. Just in case det bliver relevant for dig – så er det meget rart at vide, hvad du siger ja eller nej til.

  Held & lykke med fødslen, når det sker! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *