Aprilsnar / Aprils fool

Et påskebillede fra arkiverne

Jeg havde en ret skæg drøm i nat. Den handlede om at lave en aprilsnar på (for?) min mor, og egentlig kan jeg da godt ærgre mig over at vi ikke gennemførte den her i dag, for det var sgu ret sjovt.

I drømmen ringede vi til min mor og sagde at jeg var gået i fødsel, og at det gik rigtigt stærkt så vi var nødt til at køre lige med det samme. Hun skal passe Otto når der sker, så vi sagde til hende at vi satte ham i hans tremmeseng med iPad’en, lod hoveddøren stå ulåst og kørte til Skejby, så hun skulle altså skynde sig at køre ud til ham så han ikke var alene for længe. Hun blev vildt forarget over at vi bare sådan kørte fra ham, og fik rigtigt travlt med at komme afsted. I virkeligheden (altså i drømmen, ikke…) gemte vi os på et andet værelse, og da hun så kom sprang vi ud og grinte af hende, fordi hun var hoppet direkte ud af sengen og kørt herud. Min mor hader at vise sig uden at have fået styr på hår og makeup, så det var ret skægt.

————————————————————————————————————————-

I had a funny dream last night, about an aprils fools prank on my mother. We rang her up and told her I had gone into labour, and that the baby was coming so fast that we had to leave Otto in his room with the iPad and drive off to the hospital. -So she would have to drive to our home asap, so that he wouldn’t be alone in the house for too long. She was very upset with us leaving him home alone, and jumped into her car immediately. We then hid ourselves in another room, and when she got here we jumped out and had a good laugh about her bedhair and poofy eyes. -She never ever leaves the house without fixing herself up. It was quite a funny dream, and I wish we’d had the nerve to pull it off today….

9 meninger om “Aprilsnar / Aprils fool”

  1. Herligt ond – og sådan en der ville kunne grines af i flere år efter… Ærgerligt du lod det være ved drømmen ;0)
    I skulle være sprunget frem med kameraet så I rigtig ville kunne mindes det senere…

  2. GISP – Julia… GODT du ikke gjorde det. Så var JEG sgu da gået i fødsel…
    Pyyyhhh….. du havde jo MARERIDT… det var SLET ikke sjovt!!! ;PPP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *