Babyseng, tjek! / Babycrib done!

I dag har jeg været produktiv. Det faktum at min søde mor tog Otto med hjem på miniferie efter gårdagens fødselsdag, har helt sikkert haft betydning for min produktivitet og jeg har nydt det!

Jeg startede med at pakke tasken til hospitalet, og få skrevet en liste over de ting der skal med som ikke kan pakkes endnu. Skønt at have det gjort, for nu er der jo altså ikke længe til (har termin d. 18 april, men har ikke mere livmoderhals tilbage og daglige plukveer…). Så kastede jeg mig over projekt sengerand, og det gik der nogle gode eftermiddagstimer med. Jeg er blevet rigtigt godt tilfreds med resultatet, og syntes de sort/hvide harlekintern klæder det smukke teaktræ rigtig fint. Sengen var jeg så heldig at få lov til at købe af Lisbeth, da de ikke længere skulle bruge den. Er den ikke bare smuk? Stoffet er forøvrigt fra Stof&Stil (så vidt jeg husker). Søde Anna købte det for mig i København for lidt over et år siden, så jeg ved desværre ikke om de stadig har det.

På Instagram er der blevet spurgt til en DIY på sengeranden, men det har jeg desværre ikke lige tænkt over undervejs i processen, så det bliver det ikke til. Er sikker på der findes et hav af DIY’s på nettet, så prøv at google lidt rundt. Jeg kan fortælle at jeg har syet snore i hver ende, for at binde sengeranden sammmen. Det kan man skimte på et af billederne. Og så er det altså meget nemmere at få skummet pænt på plads, hvis en stor del af bunden er åben, fremfor at man forsøger at presse de mange meter ind fra en af enderne. Sy evt. en lang lynlås i bunden, eller brug trykknapper. Jeg har ladet ca. 1 meter stå åben på midten, som jeg derefter har syet sammen i hånden med lette sting. Så piller jeg det bare op når det trænger til vask.

Min kæreste blev sat i sving med at hjælpe til i soveværelset, fordi jeg ikke har været tilfreds med måden vores seng og kommode stod derinde. Der var ligesom bare en forkert energi, så nu skulle der prøves noget andet. Sengen blev flyttet, så hovedenden nu står mod en anden væg, og det gav plads til babysengen der i hjørnet. Det er meget bedre, og nu skal der så bare bores sengeborde op. Og der skal ting på væggene og sådan. Jeg tror at uroen jeg viste forleden skal op herinde i stedet, og så vil jeg lave en anden til puslebordet.

———————————————————————————————————————–

Today I’ve made a bedbumper for the babycrib, and I’m very pleased with the result. I’ve also packed the bag for the hospital, so we can grab it from the crib and drive to the hospital as soon as I go into labour. My midwife says it probably will go fast since my cervical is gone, so we won’t be staying home counting contractions when they start. My duedate is april 18th.

16 meninger om “Babyseng, tjek! / Babycrib done!”

 1. Hvor er det bare vildt fint Julia – SÅ lækkert og smukt sammen med teaken! Det sort/hvide er jo også fantastisk for en lille nyfødt 😉 Vi har fået en sengerand af nogle venner- den er…lyserød hmm jeg har ikke gået så meget op i det, men nu når jeg ser dit babyhjørne skal Hector da ikke længere have en lyserød sengerand tsk tsk det må jeg gøre noget ved! 😉 Tak for inspiration.

 2. super flot arbejde du og vildt lækker seng – så god stil altså 🙂
  Har selv købt ind til samme projekt – bare til en lidt større seng

 3. Den seng er så fed…

  Den og Junosengen er mine absolutte favoritter (og sjovt nok har jeg ingen af dem – suk)

  Sengeranden passer vildt godt til – Der er så mange kreative babyting der bliver lavet for tiden i blogland – Jeg får helt lyst til at lave et nyt babyudstyr (lidt fjollet når Alba er 18 måneder, og der ikke skulle komme nogen lille ny inden for det næste års tid… hæ hæ)

 4. Hvor er den bare blevet FLOT Julia! Er helt vild med sort/hvis mod teaken, har selv brugt stoffet til både dug og puder – så fint! Bliver også helt hooked på at ombetrække Josefines sengerand…! Kh. Louise

 5. Så fint og jo total fed seng, der var du heldig!
  Det stof der har jeg også en meter liggende af, desværre røg det i maskinen med noget grønt, så nu er det sort og lysegrøn! Nok derfor jeg aldrig rigtig har fået det brugt:-(

 6. Hvor ser det godt ud! Vi har også lige fået styr på babyhjørnet her i weekenden så nu kan baby godt komme an (har termin d. 15. april) – så dejligt og hyggeligt at gå og få de sidste ting på plads 🙂

 7. Wauw, hvor ser det godt ud!! Det er en lille heldig bebs der skal putte i den lækre teak seng og super flotte sengerand. Glæder mig til at se når du kommer mere på plads, det kan jo kun blive über lækkert når det er dine kyndige indretningshænder… Kh Anita

 8. Hej 🙂
  Jeg faldt over din blog i min søgen efter den hent igennem fantastiske babyseng i teak. Såfremt du har den endnu, og gerne vil sælge den, vil jeg meget gerne blive den lykkelige køber 😉 Håber du syntes det er ok med min lidt friske forespørgsel :-). Vh Stina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *