Give Away: Love Song vaserne med bonus

OBS: Der er så mange kommentarer, at du skal indlæse alle for at se de nyeste. Altså er din kommentar med, også selvom du ikke lige kan se den. Prøv at indlæse alle, før du kommenterer flere gange i træk, tak!

I sidste uge viste jeg Kählers nyeste design frem, nemlig den fantastiske vase-serie Love Song. I var vilde med dem, og det er med stor glæde at jeg nu kan give en heldig læser muligheden for at vinde den komplette serie, altså alle tre vaser. Ikke dårligt, vel? Jeg er så glad for mine, syntes de er super flotte.

Som en lille bonus, og fordi vi virkelig trænger til forår, får vinderen også en pakke med HangArounds smukke plexiglas-blomster (eller andet valgfrit motiv) fra Spagat Shop med. -Og der er også plexiglas til en trøstepræmie på højkant. Spagat’s ophæng fåes i flere farver og motiver. For eksempel påskelam, påskeharer, fine fugle m.m. Skriv gerne hvilken figur du ville vælge hvis du vinder. Se hele udvalget her.

For at deltage skal du blot skrive en kommentar til indlægget her senest fredag d. 22 marts kl. 24.00, og så trækker jeg en heldig vinder af vaser+blomster, samt en vinder af trøstepræmien, lørdag d. 24 marts. Jeg vil være meget glad for at du er fast læser af bloggen på den ene eller den anden måde, og hvis du vil dele denne give away bliver jeg også glad. Det er ikke et krav, men giver helt sikkert god karma.

Hvis du ikke allerede “liker” Kähler på Facebook, kan jeg anbefale at gøre det her. Du finder dem også på Instagram: @kahlerdesign. Spagat’s HangArounds kan du finde på facebook her.

Held og lykke!

———————————————————————————————————————–

This give away is for danish residents only, but if you’re interested in the beautiful vases they are called Love Song and are produced by Kähler Design. The pretty plexiglas flowers are from Spagat, and can be purchased here.

437 meninger om “Give Away: Love Song vaserne med bonus”

 1. De er bare SÅ fine! 🙂 Er helt vild med Kählers nye design <3
  Plexitingene er fantastiske, især påskelammene i hvid er min farvorit.
  Jeg har været fast læser i 2,5 år gennem bloglovin 🙂

  Mvh. Katrine

 2. De er så smukke og jeg ønsker mig dem helt fantastisk til vores kæmpe bogreol 🙂 stalker både dig og kahler alle stederne 😉

 3. Dem vil jeg gerne vinde. De er smukke. Og plexiglas figurene er sjove. Jeg er vild med fuglene (og egerenet og pingvinerne og uglerne og blomsterne)

 4. Ville elske at have disse fine vaser og et egern, til at minde mig om min barndomshave, hvor der altid var egern i valnøddetræet

 5. Årh det ville være sådan et fint forårs-kick til vores nye hjem – tænkte så sent som i morges at vi mangler noget neon i vinduet! Og vaserne er fantastisk fine. Jeg krydser fingre 🙂

 6. De er bare så flotte, både vaser og ophæng. Jeg synes blomsterne i enten pink eller den sarte lyserøde, ville passe perfekt hjem til mig 😉

 7. EEEEJ hvor vil jeg gerne vinde det fine ’sæt’! Hvis jeg vinder bliver det svært at vælge plexi-ophæng, for de er da bare for fine og jeg kunne slet ikke bestemme mig lige nu. – jeg er selvfølgelig fast læser 🙂

 8. Er så forelsket i de smukke vaser fra Kähler! Håber så meget at jeg er heldig:) Og de fine hvide fugle vil også passe perfekt ind i vores lille hjem:)

 9. Ej hvor er de fine.
  Går forbi Kähler-butikken i Bruunsgade hver dag og sukker over dem.
  De fine plexi-blomster ville passe perfekt i gul hjem til min lille kvist-lejlighed.

 10. Ihh… fantastisk give away!!! Jeg deltager selvfølgelig, og dit smukke billede af de pyntede vaser pryder allerede min sidebar på bloggen:0) HVIS jeg skulle være den heldige, synes jeg de lyserøde blomster er noget så fine. Kh. Louise

 11. Sikke en fed præmie. Er helt vild med vaserne som står højt på ønskesedlen. Ophængene er så lækre. Det er svært at vælge men tænker at blomsterne ville få lov til at hænge fremme hele året hjemme hos mig.
  Mvh Rikke

 12. Hvis jeg nu vinder, ønsker jeg mig enten nogle små egern eller nogle gule fugle. Og så kan de hvide vaser flytte med i vores nye lejlighed:)

 13. åhh, hvor er de smukke – som en ægte Kähler fan vil jeg elske at byde foråret velkommen med grene og ophæng i disse skønheder.
  Er helt vild med Sidsels ophæng, og kunne godt tænke mig et par røde hjerter.

 14. Hvor er det bare nogle fine vaser, som ville stå flot hjemme hos os, sammen med de små egern ophæng! Jeg er fast læser, og krydser fingre.

  //Karina

 15. W-O-W!! Hvor er de flotte!! 😀 Dem kunne jeg godt tænke mig at vinde!

  Spagat har mange fine figurer (fuglene er rigtig søde!) Men de pinke blomster son du selv viser på billedet er de flotteste!! 😉
  Mvh.
  Sara
  (scopetani@gmail.com)

 16. Som skrevet på din forside, tror nok jeg følger dig, ellers vil jeg blive glad hvis du skriver til mig jeg ikke gør. (lund59@hotmail.com)…Ved ikke om jeg har styr på det her.
  Men jeg vil ihf rigtig gerne vinde de utrolig smukke vaser, der vil gøre min fine lejlighed lidt finere.
  Plexiglas hvis jeg skulle være heldig der, må gerne være rødneon fugle.
  Mvh Malene lund59@hotmail.com, http://www.artbylund.blogspot.dk, eller malenedrydenolesen på IG (der følger jeg dig ihf…smiler)

 17. Fantastisk smukke vaser – dem ville jeg gerne pryde mit hjem med.
  Jeg har allerede de fine blomster fra Spagat, så ville ønske mig de gule fugle, hvis jeg skulle være så heldig.

 18. For en dejlig forårs gave!! Hvis jeg vinder vil jeg gerne have de smukke fugle, for de kan hænge fremme hele året. Og farve er lige meget, de er smukke alle sammen.
  Krydser fingre 🙂

  Camilla

 19. Sikke nogle skønne præmier. Det ser smaddergodt ud at du har plantet en plante i den ene, i stedet for kun at bruge dem som vaser.
  Jeg har også allerede et par ophæng fra Spagat, og kunne rigtig godt tænke mig at tilføre et par påskehare i grå. /Ida

 20. Mega fine..!!! Ville jeg elske at vinde., og hvis jeg skulle være så heldig så vil jeg ønske mig plexi fuglene i blå.. 🙂 God weekend.,

 21. Jeg vinner aldri noget, men er vild med de vaser, og ville selvfølgelig blitt glad om jeg vant! 🙂

  Tillykke med ny bolig, forresten 🙂

 22. Fedt, fedt, fedt!
  Det er jo næsten for godt til at være sandt 🙂 – Som du kan se på bloggen hos mig 😉
  De gule plexiglas fugle er yndige, hvis jeg skulle være den heldige.

 23. Jeg er vild med de vasene, og de hadde passet supergodt på våres nye kommode 🙂 Jeg krysser fingrene for at jeg blir den heldige!

 24. Jeg prøver lykken! 🙂 Har været fast læser i et par år nu. Jeg synes de er fantastisk fine og de vil pynte på min teaktræ skænk, som trænger til et nyt pust af en eller anden art. De lyserøde blomster i neon er skønne – pifter hele vasen op 😉

 25. Lad lykken stå mig bi.
  Vaserne er smukke og vil klæde min stue, når de bliver pyntet med forårssmukke blomster.
  Jeg kan godt lide de hvide lam i plexiglas 🙂
  God weekend

 26. Smukke, smukke vaser! Kan godt lide navnet og at de er anderledes end de andre ting fra Kahler! Er alledere glad fast læser og læser også Kahlerdesign på instagram! Håber jeg er heldig at vinde, for jeg trænger til nye vaser! Kh Ch:-)rlotte

 27. Det er simpelthen de skønneste, mest udtryksfulde vaser jeg har set. Det ville altså være en skøn før-bryllupsgave, for hold op hvor er der lang tid til August hvor mit funky bryllup skal holdes.

  Katrine 🙂

 28. De er bare så fantasiske de vaser. Blir da vist nødt til at købe den lille, hvis jeg ikke er så heldig at vinde:-). Og sikke mange fine plexiglasmotiver, men dem i neonpink er vist favoritten:-)

 29. Uha en fantastik gave!!! Jeg er helt vild med de vaser, men har simpelthen ikke råd lige nu. Det kunne være en skøn forårsoverraskelse,

  Klem fra Lene (leneogbo(a)mail.dk)

 30. De er så fine, har været nede og røre ved dem i går! Drømme st jeg er så heldig at vinde dem hos dig Julia! Smil og kram til dig, Mia

 31. Elsker typografi – og disse vaser er da både en nytænkning i Kähler universet samt i brugen af typografi. Virkelig flotte.
  Håber Random-org er med mig. Rigtig godt weekend. Tror jeg deler på pinterest. Mvh Mette

 32. Ej hvor ville de bare pynte i min stue! Både vaser og plexiglas 🙂

  Hvis jeg vinder, vil jeg gerne have blomstermotivet i samme pink farve som på dit billede.

  /Rebecca

 33. Jeg har flere gang sukket over disse vaser når jeg har været i Kop og Kande, men også når jeg er inde på Kählers webshop!
  De er simpelthen SÅ flotte, og vil virkelig pynte i ethvert hjem 🙂

  Og så er der jo et fantastisk budskab bag vasernes “titler” – Jeg er fan!

 34. Sikke en lækker give away, jeg vil meget gerne deltage 🙂 Jeg har forelsket mig i de fine Forever Spring blomster i transparant white fra Spagat, så de måtte gerne flytte herhjem – helst i selskab med Vaserne fra Kähler!

 35. Lækker Give away, jeg vil helt sikkert gerne deltage. Hvis jeg vandt de fine hængere, så skulle det være de 2 Pink transparent fugle 🙂 Og selvfølgelig helst sammen med vaserne 🙂 Mine fingre er krydsede.

 36. UUUUH hvor er de fede!!! Jeg er bare så dødforelsket i de vaser. Tænk og være den heldige der vinder dem alle tre. Håber det bliver mig….virkelig meget 😉

 37. Arhmen, hvilken fantastisk giveaway!
  Jeg deltager hjertens gerne.
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde Spagats pynt, ville jeg nok vælge de neon-gule/grønne blomster.

 38. Skøn give away..:) Håber meget at blive den heldige – begge dele står højt på ønskesedlen..;)
  Af ophængene er jeg allermest vild med de grå æg eller de pink transparente blomster..;)
  God weekend..
  Knus

 39. åååårh!!! Vil SÅÅÅÅÅÅÅ gerne vinde!!!! – vildt sødt pynt også! – tror jeg ville hapse isbjørnen eller egernet… 🙂 Så fine! 🙂

 40. Krydser fingre og håber min fødselsdag idag, bringer mig held;-) De er så smukke og enkle!!
  Jeg vil pynte dem med grene og påskeæg, de brune plexiglas fugle, et pink hjerte og en påskehare…
  Følger dig i øvrigt både her og på IG, og synes selvfølgelig godt om Kähler på Facebook… 🙂
  Kh Rikke
  wwww.bareschoen.blogspot.com
  mail: rikkedlauritsen@gmail.com

 41. Vidunderlig give-away!! Er KÆMPE Kähler-fan og er simpelthen ovenud forelsket i deres nye meget smukke
  vaser!! Love Song´s er det nye sort!!!;O)
  Blomsterne er også bare SÅ fine og jeg er allerede med på Spagat Studios FB-side..

  Der x´es fingre..

  Kh Betina – betinaz@gmail.com

 42. Har lige købt en som skal gives væk i bryllupsgave (se evt. mit stilleben på bloggen imorgen 🙂 ) OG jeg ville elske at vinde dem til mig selv!!! Og blomsterne…de kan give det tiltrængte farvepift!!

 43. Uha det ville være fedt med de smukke vaser her i stuen og så nogle skønne grene fra haven med neongrønne plexiglas blomster på. Krydser fingre for mit held 🙂

 44. Vil rigtig gerne være med i din konkurrence, fra gavmilde Kähler! – Jeg tænker, at jeg vil forære min kommende mand dem i en før-bryllupsgave…Han blir glad for kærlighedserklæringen og jeg blir glad for at ha noget nyt til boligen…win win!!!

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

 45. Så bliver der krydset fingre til den helt store guldmedalje her i hjemmet. Skulle der ryge en pakke hvide plexi-blomster af i svinget til mig, er det smukt.

  Hilsen Joyce_busch(a)hotmail.com

 46. Kähler har gjort det igen – lavet en lækker sag, som er fantastisk at kigge på igen og igen – og så kan man jo netop ændre udtryk alt efter årstid og anledning. De er så smukke! Jeg kan særligt godt li’, at skrifttypen og teksten er forskellige på de tre vaser. Fantastisk giveaway!

  De fine akrylophæng er jo lige til at blive forelskede i – jeg er særligt vild med fuglene og kunne tænke mig en fantastisk blanding af neon orange, neon grass og grå(evt. neon red). De hvide får er også ret fantastiske. http://www.etsy.com/listing/95256205/2-birds-in-neon-orange-transparent?

  God påske til alle!
  Ih, hvor jeg krydser fingre for gevinst i denne overdådige giveaway!
  Følger fb og bloglovin.

  Mvh. Helene Braüner Bisgaard
  helenebb@hotmail.com

 47. PICK ME 🙂 Årh Julia, jeg sukker efter de smukke vaser. Plexi ophængene står også på min, efterhånden, store ønskeseddel…
  Håber jeg er heldig!
  Smil fra Pia

  skatterenshyggekrog.blogspot.dk

 48. Det er jo en af de gevinster man virkelig drømmer om at vinde. Jeg har ikke fulgt dig fra starten, men syntes din blog er fyldt af spændende ting, så du er hermed tilføjet min liste af værdige bloggere at følge i fremtiden.

  Kh Mette

 49. superflot give away julia 🙂

  jeg elsker din blog og dine cupcakes (opskrifter fra din bog ;))og nyder de skønne og inspirerende billeder du viser frem :-))
  jeg er da også helt vild med kähler og de nye vaser……
  håber da jeg vinder denne gang 🙂

  mvh. lottewegger@gmail.com

 50. Så lækker Give Away! Er vild med Kahlers vaser og er faldet for de skønne HangArounds! De små blomster i neonpink er bare søde. Jeg smider er stort lod i puljen 🙂

 51. Det er virkelig bare nogle smukke vaser, Kähler har disket op med. Når nu ikke vejret vil give os forår, kan de helt sikkert være med til at sprede liv og stemning i lejlighederne. Uh, hvor jeg krydser alt for mit held… 🙂

  Kh. Katrine

 52. Uhh stod og savlede over de vaser i dag inde i byen. Håber jeg vinder dem, så jeg kan få lidt forår ind i stuen, nu når det udenfor ikke lige vil vise forår 🙁

 53. Jeg vil gerne være med i konkurrencen om den fine vase og blomster (Jeg får aldrig blomster – Suk! På den anden side vil jeg nok studse lidt, hvis kæresten kom med nogen…).
  Glæder mig til at følge din blog 🙂
  m_hoej20(at)yahoo.dk

 54. Hvilken skøn Give Away 🙂 Er allerede stor fan af Kähler, så tak til dem for at være så fantastisk gavmilde 🙂
  De er vildt smukke, funktioneller og vil pynte så meget i mit hjem.
  Af figurer ønsker jeg: Bunnies in grey transparent plexiglas. Alle figurerne er skønne, og haren hører påsken til 🙂

  hri6400@gmail.com

 55. Via Kählers Facebookside fandt jeg din fine blog, som jeg da også hurtigt er blevet læser af. Vaserne her er bare så flotte og enkle – desværre vidste min lokale Imerco ikke, de fandtes!!! Så jeg ville blive vildt glad for at vinde dem. Hvis jeg skulle være så heldig, ville jeg vælge påskelammene som pynt.

 56. Jeg må hellere skynde mig at deltage i denne fantastiske konkurrence. Kähler følger jeg allerede på Instagram, hvor jeg ligeså har fulgt dig længe. På Facebook følger jeg dig også, og så har du været fast inventar på min blog roll i et stykke tid. Jeg håber det er karma nok! 😉
  Kærligst Line Cecilie

 57. skønne vaser – der vil pynte i et hvert hjem med masser af kærlighed og forår i luften. ville da nyde de pyntende mit hjem

 58. Jeg ELSKER de vaser! Jeg har overhovedet ikke plads til dem i min lille-bitte Kähler fyldte lejlighed, men jeg er villig til at flytte, så jeg kan få plads til mere 😀

  Tak for en dejlig blog!

  /Anne

 59. Uhh, det plexiglaspynt har jeg tit kigget på på Etsy, de er virkelig fine! Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg blive vældig glad for nogle pink blomster.

 60. Årrrh de er så fine, Love-song vaserne, de måtte meget gerne bo hjemme hos mig!! og plexiglas figurerne har jeg før kigget på, de er friske i forhold til andet af det traditionelle påskepynt!

 61. Hvor er de vaser smukke – dem kunne jeg rigtigt godt tænke mig at eje! 🙂 og jeg vil blive glad uanset hvilke motiver jeg måske kunne få i plexiglas, men er særligt vild med blomsterne eller fuglene.

  //Lotte Juul (lotte_juul@hotmail.com)

 62. Det er de flotteste og fedeste vaser jeg længe har set. Er helt vilde med dem. Super skøn give away! Og den helt sarte rosa farvede fugl er da for sød (:
  – Sarah

 63. …Nyyyydelige vaser! Jeg blir GJERNE med, og krysser fingrene og håper at vasene har lyst til å flytte til Norge 🙂

  Ha en fortsatt fin dag!

  Vennlig hilsen Sandra 🙂

  (solsasa@hotmail.com)

 64. Dem ville jeg virkelig gerne vinde! Og nu fik jeg endelig taget mig sammen til at følge med på Bloglovi’, glemmer nemlig hele tiden at kigge herinde selvom bloggen er bogmærket – men nu vil jeg simpelthen ikke gå glip af flere indlæg 🙂

 65. Tak for en skøn blog. Jeg vil bliver superlykkelig over at vinde de smukke vaser til at give lidt nyt liv i boligen 🙂 Hvis jeg skulle være så heldig at vinde trøstpræmien, vil jeg meget gerne have de orange fugle.

 66. Jeg elsker god karma – og hvis der er en blog med særdeles god karma, er din blog iblandt. Jeg vil elske at vinde vaserne. De er smukke, og med det vejr vi har udenfor vil jeg bruge alle mine madpenge på tulipaner og påskeliljer og spise havregrød istedet. TRÆNGER til forår, og disse vaser kan uden tvivl hjælpe til 🙂 Kærligst Stine BB, bjs_bis@hotmail.com

 67. Den gode karma er jeg glad for at ha’… Men de er ikke grundlaget for at jeg længe har været følger her, liket kähler m.m. – Jeg vil bare ikke gå glip af gode spots, nyheder og smuksakker i mit liv. Ergo må jeg ud over at følge og få disse, da deltage i den skønne konkurrence. Hvor intet vover – intet vinder. Ville da være super ærgerligt ikke at gi’ smuksakkerne der udloddes, en chance for at komme ind i mit liv… 🙂
  tina@mipex.com

 68. Uuuuuh, fin fin konkurrence 🙂 De vaser må så gerne flytte med, når jeg snart skal flytte i (tadaaa) rækkehus 😉 Plexi-dimmerne er da også bare så fine – helst i neon-grøn 😉 Tak for intro til de fine sager!! 🙂

  Mvh. Anne

 69. så skønne vaser!
  kan lige se dem stå i mit vindue med forårsklar æblegrene og fine blå fugle i plexiglas 🙂

  (kira_simonsen@yahoo.dk)

 70. Ja jeg vandt jo ikke via Instagram hos Kähler, så nu prøver jeg lykken her. Og krydser mine små desværre stadig vinterkolde fingre. Kom så forår!

 71. Mit hjerte slår små kolbøtter (eller er det flik-flak?) af glæde over de smukke, smukke Kähler vaser, de måtte virkeligt gerne flytte ind her. Din kombinationen af Kähler og Spagat/Sidsel er 100% selvfølgelig i mit univers. Det er samme udtryk, sådan forunderligt, dybt kvalitetsbevidst, men med et smil i mundvigen. Nå, min blot min beskedne mening 🙂 Hos Spagat ville jeg være glad for alt, men dog ønske mig de sorte får, som jeg tror ville passe til mine hvide fugle, pinkode blomster og, ja nok bare til mig…

 72. Åh, hvor er de smukke! Jeg vil være med i konkurrencen – jeg trænger til lidt forårs-karma i min stue, og det vil de helt sikkert bringe mig! Og de smukke lyserøde plexi-blomster, ikke mindst!

 73. Iiiih, sikke en fiiiin give-away! De vaser må meget gerne flytte med mig i (ta-daaa) rækkehus om ikke sålænge 😉 …og tak for intro til plexi-glas universet. Jeg synes især de neon-grønne blomster er superfine og forårsagtige!

  Mvh. Anne Hvelplund

 74. Ej, hvor er de fine – både vaserne og blomsterne. Jeg er også med på plexiglas blomsterne – helst de lyserøde. Jeg har været fast læser længe og nyder virkelig at følge med både her og på cupcake-bloggen. 🙂

 75. Skønne skønne vaser – med masser af kærlighedsord – det kan kun give masser af positiv energi fra sig.
  de bedste hilsner
  Lisa

 76. Ihh en fin giveaway! Jeg trænger til lidt nyt pynt i hjemmet som trøst, da jeg skal arbejde heeeeele påsken! Krydser fingre 🙂

 77. Jeg vil SÅ gerne give mine to bedste venner disse vaser i bryllupsgave. Desværre ligger de samlet over mit budget 🙁 Så please lad mig vinde og gøre to fantastiske mennesker glade. Ellers ønsker jeg mig blomster i plexiglas som trøst, da de kan pynte hele sommeren og ikke kun til påske.

 78. Smukke vaser som jeg godt kunne se stå i min ny renoverede stue;) Plexiglas blomster i hvid;hvis jeg skulle være så heldig.
  Mvh Anette Brøndum

 79. Jeg er så forelsket i kähler, især Love song er så skøn. Har bare den perfekte placering til dem her hjemme.
  Er da også lidt lidt glad for de små fine grønne plexiglas blomster.
  Glæder mig til at se hvem den heldige vinder bliver

 80. Det var da den smukkeste forårsgave! Jeg ville vælge de pink plexiglasblomster, hvis jeg var heldig! Rigtig god påske til jer 🙂

 81. Åh jeg har gået og drømt om disse vaser længe længe, siden jeg så de første promoshots.
  Jeg vil ærlig og sige at jeg kom til din blog gennem kählers hjemmeside, da jeg lige skulle ind og savle lidt mere over disse vaser. Men nu jeg bliver jeg jo nysgerrig og får lyst til at tjekke resten af bloggen ud 🙂

 82. Hvor er de vaser dejlig livsbekræftende med de skønne citater – Jeg vil blive meget lykkelig hvis jeg er den heldige som får vaserne stående i min stue <3

  Sollys fred visdom og ubetinget kærlighed

  Lissy – julimus@paradis.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *