Collage / Collage

Jeg har haft en helt fantastisk dag i kreativitetens tegn. Kl. 9.30 mødtes Mille og jeg hjemme hos Lisbeth, med hver sin kæmpe taske proppet med alskens krea-sager. Lisbeth er, som de af jer der følger hendes blog nok har set, blevet bidt af en gal collage for nyligt. -Og hun er hamrende dygtig til at lave dem! Vi ville gerne prøve at gøre hende kunsten efter, så hele dagen har vi brugt ved Lisbeth’s store spisebord, der var dækket godt til af plast, med alskens pap, papirer, klistermærker, maling, posca-tuscher etc. etc. Det har været sådan en dejlig, inspirerende og skøn dag. Lisbeth var god til at lære fra sig, og selvom det er ganske tydeligt at inspirationen i mine værker kommer fra lærerinden, er jeg rigtigt godt tilfreds med mine første forsøg udi collage-kunsten. I nederste højre hjørne kan I se det collage jeg blev færdig med. Slet ikke så ringe, vel? Det kunne godt blive endnu en hobby det her…

———————————————————————————————————————–

I’ve had a wonderful day at a friends house, where me and another friend met up with our bags full of creative goodies. We’ve had lots of fun trying out the art of making collages all day, and I’m quite happy with the results of these first attempts. This could very well turn out to be yet another hobby…

Follow my blog with Bloglovin

12 meninger om “Collage / Collage”

  1. Ih en fed collage, selvfølgelig – hvor er den go! Jeg var der jo selv, men har alligevel lige siddet og kigget på hvert enkelt billede i laang tid – Så mange små detaljer fra en go og kreativ dag. Jeg kunne godt lige tage turen EN GANG TIL – ej hvor var det altså fedt! Glæder mig til at ses igen.

  2. Super fin collage!
    Tænk på at selv dem som går på kunstakademiet maler i begyndelsen som de malere de går hos! Jeg har talt med en som malede hos Richard Mortensen og male farvede firkanter i et par år… for at få det ind under huden, inden han fik sin egen stil… det gjorde hele holdet faktisk! Vildt, ikk?

  3. Dejlige billeder Julia og kan også kun sige tak for en fantastisk dag, er så imponeret over jeres værker :o) Jeg er klar igen snart! Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *