07 februar, 2013

Uundværligt på barsel / Musthaves on maternity leave


Jeg er jo begyndt at tænke i barsel, nu hvor tiden for termin så småt begynder at nærme sig. Her midt i pakkerodet får jeg rigtigt set hvad vi mangler, og fire ting jeg virkelig savnede i min barsel med Otto har jeg nu fået hjem fra mammashop.dk. Hvorfor jeg aldrig fik det købt dengang aner jeg ikke, for jeg tænkte ofte på det og fandt mig selv i situationer hvor jeg manglede det hele. Og hvad var det så for ting?

En praktisk lås til barnevognen, fremfor den kæmpe kædelås der altid lå og larmede i trådkurven. En ekstra hånd til indkøbsposer, stofposer etc. i form af en buggy buddy. En kopholder! -Nøj, hvor har jeg manglet den mange gange. Og så den sidste ting, som nogle måske vil finde lidt underligt, men som jeg virkelig gerne ville have haft; Høreværn til baby (og småbørn), så vi kunne have haft Otto med til mindre festivaller og arrangementer uden at bekymre os om hans hørsel.

Alle ovenstående ting vil jeg varmt anbefale jer der snart skal på barsel, eller måske lige er gået på barsel. De gør livet med baby, barnevogn og pusletaske en hel del nemmere er jeg sikker på. Jeg glæder mig ihvertfald meget over at have det klar til denne gang.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I've just gotten some things that i really missed on my last maternity leave, and I'm so glad to have it ready for this time around. A lock for the stroller, a buggy buddy bag holder, a cup holder and hearingprotetctions for the baby. 

6 kommentarer:

 1. Go idé ! Tak for tippet Julia - i hvert fald tre af tingene kan jeg se blive superaktuelle for mig også :)

  Det er SÅ længe siden sidst jeg var på barsel, så der er simpelthen så meget jeg har glemt - så er det smart med en reminder.

  KH Maria

  SvarSlet
 2. Ikke grej jeg har brug for.
  Men absolut grej jeg gerne ville have haft!

  Det kan da kun blive en skøn barsel!

  SvarSlet
 3. Sådan en buggy buddy eller 2 kunne jeg tit have brug for! Mest til ekstra poser med diverse indkøb. Tror vores køretøjer er så gamle, ristne eller falmede at der ikke er nogle der har lyst til at smutte med dem!

  Kopholderen er også rigtig praktisk især hvis man bor i Århus.... Her i min by, er der ikke så meget behov for sådan en!

  Holder bestemt øje med din giveaway!

  SvarSlet
 4. Dejlige ting - jeg var afhængig af min kopholder ;)

  SvarSlet
 5. Enig! Kopholderen er et MUST HAVE! Når foråret kommer skal du ud med vognen, din lille søde pige og Kaffe, skønt!

  SvarSlet
 6. Smarte og nyttige sager! :) - Kom lige til at tænke på, om i mon har valgt navn til lillesøster? :) - ih, elsker navnehalløjet.. :)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget! Håber du vil sende mig en hilsen med på vejen, så jeg kan se at netop du har kigget forbi ♡