12 februar, 2013

I disse dage... / These days....


...tilbringer jeg det meste af en arbejdsdag på en Baresso i byen. Vi er jo flyttet midlertidigt ud i min fars hus, inden vi får nøglerne til vores eget her i weekenden. Jeg skal have skrevet tre skoleopgaver inden fredag, så jeg har travlt. -Og ude hos min far er der stort set ikke forbindelse til nettet, så jeg tør ikke satse på at det er stabilt nok til mine studier, som jo foregår online. Skolen holder ferie, så deres læsesal kan jeg ikke benytte. Så er det godt Baresso har WiFi! Lidt dumt, men det fungerer okay og jeg får da lavet noget.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

....I'm spending most of a workday at a café downtown, where the WiFi is free and the coffee is good. I have to write three essays before our final move the upcoming weekend, and since we're currently in between homes, this is the best place to work since all my studies are online.

9 kommentarer:

 1. Rigtig god arbejdslyst, Julia! Det ser nu altså hyggeligt ud, trods alt:0) Kh. Louise

  SvarSlet
 2. Ser nu lækkert og hyggeligt ud, trods omtsændighederne bed at være der!

  SvarSlet
 3. God arbejdslyst! Ellers er stakladen stort set mennesketom i disse dage.

  SvarSlet
 4. Ja, kan anbefale stakladen el. bibliotekerne på uni el. i byen selvf....
  der er nok noget mere ro.

  god arbejdslyst.

  SvarSlet
 5. Som Linn skriver er statsbibliotket et super sted at arbejde. Der er ihvertfald ro.

  Det andet ser nu også hyggeligt ud og jeg er ret sikker på at forplejningen er bedre end på statsbibliotket. Glæder mig til at se jeres nye hjem.

  SvarSlet
 6. Så er det jo godt med steder med gratis wifi og god kaffe.

  God arbejdslyst

  SvarSlet
 7. Hvis man ikke tænker så meget over larmen er Baresso da ikke det værste sted at arbejde:-) Kaffe og lækre sager lige ved siden af. God arbejdslyst Julia:-)

  SvarSlet
 8. Jeg synes at det ligefrem lyder hyggeligt!!!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget! Håber du vil sende mig en hilsen med på vejen, så jeg kan se at netop du har kigget forbi ♡