10 februar, 2013

Fede nye briller / Cool new glasses


For en måneds tid siden fik jeg fem brillepar hjem på prøve fra foof.dk, og skrev lidt om dem her. Jeg var ret vild med fire af parrene, men endte med at vælge disse to: Depp i brun/hvid og Alba i sort/havanna. Jeg har haft dem nogle uger, så leveringen gik rigtig stærkt og jeg er simpelthen så glad for begge stel. Elsker at have lidt at skifte imellem!

Billederne her er bare hurtige snapshots fra Instagram, så kvaliteten er ikke helt så god. Men som mange af jer ved har vi travlt med at pakke, flytte og renovere lejligheden vi skal forlade, så jeg har ikke lige haft mulighed for at få taget nogle gode billeder med brillerne på. Vil jo gerne se lidt præsentabel ud, ha ha.

Jeg giver foof.dk mine varmeste anbefalinger! Servicen er i top, kvaliteten lige så, og så har de mange super fede stel at vælge imellem. Og til en samlet pris på 995 kr. inkl. glas er det pludseligt muligt at få nye briller relativt ofte. Yay!


Jeg har modtaget dette produkt for at teste og anmelde det. 
Min mening om produktet/firmaet er helt min egen, og ganske ærlig. 
Det kan jeg garantere! 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

As some of you may remember I tested five pairs of glasses a little while back, and I ended up choosing the two pairs above. I've had them a couple of weeks now and absolutely love them! I give foof.dk my warmest recommendations. Check them out.

8 kommentarer:

 1. Det er en virkelig fed side, jeg kunne sagtens finde en masse briller derfra, jeg godt kunne tænke mig!

  SvarSlet
 2. Du ser smækker ud med dem! Og sikke en skøn ting at få lov at "teste".

  SvarSlet
 3. Wauw.. De klæder dig virkelig! Man tør næsten ikke sige det, men nogle gange ville jeg altså ønske, at jeg brugte briller.. Synes det er den fineste accessory, som kan gøre rigtig meget ved et look. Det er så meget personlig i et par briller (:

  SvarSlet
 4. De klæder dig virkelig godt Julia. Du er så smuk :)

  SvarSlet
 5. Det er super at man sådan kan skifte udtryk bare med et par briller.. På det første ser du blød/sød ud og det andet er lidt rock chik ;o)

  SvarSlet
 6. De er SÅ fede Julia - og du ser skøn ud med begge par - Jeg er særligt vild med dem på billede to!

  SvarSlet
 7. Du er så smuk Julia, og brillerne klær' dig virkelig... Jeg kunne godt være fristet til et nyt par:-)

  SvarSlet
 8. Fedt at have lidt at skifte med - normalt er briller så dyre, så jeg har kun et enkelt par, men dine er til fin inspiration :)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget! Håber du vil sende mig en hilsen med på vejen, så jeg kan se at netop du har kigget forbi ♡