02 februar, 2013

En skøn lørdag! / A great saturday!


Jeg har haft en skøn lørdag hjemme hos Lisbeth, i selskab med Tenna, Malene og Ida. Lisbeth diskede op med super lækker frokost, og som om det og selskabet i sig selv ikke var nok, så var bordet dækket med en flot bolchestribet pakke til os alle. Den indeholdte den fine lysestage FLAG, og var sponsoreret af Livingshop.dk. Tak! Efter enorme mængder af den gode mad og livlig snakken om alt og intet, indtog vi sofahjørnet og drak kaffe og spiste Ida's fantastiske kanelsnurrer. Sååå lækre.

Efter 5 dejlige timer brød vi op, og jeg gik de små 500 meter hjem til flyttekasserne. Vi har travlt nu, for sygdommen har sat os en del tilbage i forhold til pakkeriet. Næste weekend stiller familierne op for at male lejligheden, så inden da skal alt være pakket væk. Og derefter er der kun en lille uge til vi kan hente nøglerne til det nye hus. Åh, hvor jeg glæder mig!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I've spent most of today in the company of good friends, eating well and talking lots and lots. Then I went home to our messy apartment with movingboxes all over, and packed some more. We're moving soon, and I'm really looking forward to it!

16 kommentarer:

 1. Det lyder bare rigtig hyggeligt. Og velfortjent oven på sådan en omgang sygdom!! :)

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig tiltrængt, og jeg gik derfra med fornyet energi :)

   Slet
 2. Lækker dag! Lækre sko og lækker puf (agtig ting, billede 6). Hvor er det fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget dejlig dag! Puffen er lisbeths værk, og er egentlig en skammel. Skoene er købt hos Bahne, og er et italiensk balletmærke.

   Slet
 3. Tak for i dag Julia, og lidt sjovt at se hvordan andre tager billeder i ens hjem. Og så er billeder med glimmersko bare bedre! :-)

  SvarSlet
 4. Så fine billeder, det lyder som endnu en skøn dag i dejligt selskab. Uhh... kun EN uge til I får nøglen, hvor bliver det bare SKØNT for Jer, og det passer da perfekt, at I når at komme rimeligt på plads inden lillepigens ankomst til maj (det var maj ik?!?)
  Fortsat god weekend.
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. En uge fra næste weekend, vi får nøglerne på valentinsdag ;) Og ja, det bliver så godt og vi skulle gerne nå at komme nogenlunde på plads inden lillesøsters ankomst. Har termin 18 april. Også god fortsat weekend til dig og dine!

   Slet
 5. Selv tak for en skøn dag. Det giver altså plus på kontoen :)

  SvarSlet
 6. Lyder til at have været en dejlig dag - hvor tager du bare gode billeder (glimmerskoene er skønne er de fra anniel Dance?). Spændende at i snart får nøglen! Skal altså prøve at lave kanelsnurre engang tror bare at de er meget vanedannende ;) god weekend

  SvarSlet
 7. Uh de der kanelsnurrer ligner lidt en løve;), en af dem der gerne måtte komme på besøg hos mig.

  SvarSlet
 8. Dejligt at se dig og din smukke mave!

  Og skønne billeder du fik taget;)

  SvarSlet
 9. Det ser ud som en fantastisk dag! Og dejligt at I snart flytter ind, skønt!

  SvarSlet
 10. Ser ud til at ha' været en hyggelig dag... Men ikke sødt at de kanelsnurrer blev postet så mange gange på instagram - så er man jo dømt til at blive lækkersulten;)

  SvarSlet
 11. Tak for igår :) Og god arbejdslyst med flyttekasserne, synes altid man bliver chokeret over hvor mange ting man har.
  Er det tarveligt at sige, at jeg skal i gang med en kanelsnurre?

  SvarSlet
 12. Hun er bare så dygtig til de kager hende Ida :o)
  Glæder mig til at følge med i jeres nye hjem og omgivelserne omkring :o)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget! Håber du vil sende mig en hilsen med på vejen, så jeg kan se at netop du har kigget forbi ♡