05 februar, 2013

Den flotteste pusletaske nogensinde / The prettiest nursingbag ever


Der begynder så småt at gå baby i den herhjemme, på trods af flyttekaoset, og med 2,5 måned til termin er det nok også lidt på tide. Vi har jo allerede meget fra da Otto var baby, så de helt store anskaffelser skal vi ikke ud i denne gang. Men en ny pusletaske var et must, for den vi købte dengang var aldrig rigtigt praktisk.

Da Mejse flashede sin julegave på et besøg, faldt jeg pladask for den taske hun havde fået til foremålet. Men jeg syntes ikke det er så praktisk at tasken ikke kan hænge på styret, så modellen hun fik ville jeg ikke ud i. Men farver og mønster; åh så fint! Så da jeg fandt modellen her fra samme mærke, var jeg solgt. Pusletasken er fra Littlephant og jeg fandt den hos babyshop.dk. Den ankom forleden, efter en lille tur på afveje i det svenske, og jeg er så glad for den.

Den er stor! Så stor at der foruden alt det til baby, også kan være en bærbar computer og ting til mor i den. Og det er altså smart. Der er kræset for detaljerne, fx er der en fin lille nøglering man kan klipse på nøglebundtet, så man ikke skal stå og rode i evigheder efter nøglerne. Der er flere rum, et løst pusleunderlag og to flaskeholdere. Og så er der sådan nogle ekstra remme til skulderremmen, som man kan knappe fast på barnevognsstyret. Helt genialt, og jeg glæder mig til at få den i brug på den elskede Silvercross barnevogn.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I've found the most wonderful nursingbag from Littlephant, and I can't wait to get to use it. It's practical and pretty. Win win!

21 kommentarer:

 1. Den er simpelthen så lækker... Hvem der bare havde en undskyldning for at købe en pusletaske ;o)

  SvarSlet
 2. Den er lækker. Fedt design

  SvarSlet
 3. Hold op den er lækker - skulle man måske forkæle sig selv med sådan en sag... nu har jeg jo en undskyldning for det :)

  SvarSlet
 4. Hvor er den smuk - kan godt lide at den ikke ligner en traditionel pusletaske.

  SvarSlet
 5. Den er lige dig! Du bliver brand smart på dine gåture med varmevognen.

  SvarSlet
 6. Kan godt forstå at du er begejstret for din nye pusletaske - for den er godt nok lækker! Men jeg var nu heller ikke i tvivl om, at du vil blive en smuk barslende mor :-)

  SvarSlet
 7. Den spilme også lækker.... Hvis økonomien var til tror jeg også heg ville anskaffe mig lignende model!

  SvarSlet
 8. Wawawiwa! Det fedeste er næsten, at den slet ikke ligner en pusletaske ;)

  SvarSlet
 9. Den er godt nok fed!!! Du har ret - den smukkeste ever (og dyr - men der er også kælet for detaljerne, ingen tvivl om det).

  Kh
  Trine

  SvarSlet
 10. Wauw, den er virkelig flot! Tillykke med den, kan da godt forstå, du er så glad :) Må også anskaffe mig noget lignende, når vi engang får nummer to ;)

  SvarSlet
 11. Wauw. Lige til at blive skruk af!

  SvarSlet
 12. Lækker pusletaske, den er et must!

  Skønt mønster og farver, lækre detaljer, den kommer til at klæde Silvercrossen og dig så godt.

  SvarSlet
 13. Weeee, så kan man ikke andet end blive en hot mamma. F L O T :o)

  SvarSlet
 14. Så flot! Du kommer til at vække opsigt derude i forstaden med alt dit flotte grej :o)

  SvarSlet
 15. Nej hvor er den lækker.. SÅdan en lækker sag må jeg næsten eje.. Også selvom der ingen baby er på vej ;)

  SvarSlet
 16. Da jeg læste overskriften (inden jeg så billede) tænkte jeg: Argh!-kan det mon passe? Men jo, du har ret, det er da virkelig den flotteste pusletaske jeg har set:-)

  SvarSlet
 17. Hvor er den FANTASTISK. Jeg får helt lyst til at få en baby igen bare for at tage pusletaske revanche for jeg havde nok verdens grimmeste pusletaske da mine var små.

  Jeg forstår sørme godt at du glæder dig til at trille med lækker baby, lækker vogn og lækker taske.

  SvarSlet
 18. Wow den er flot! :) Med den store endte vi med sådan en praktisk kedelig model der fulgte med barnevognen, med den lille har jeg aldrig fået købt nogen, fordi jeg ikke kunne finde en- synes også godt at de kan blive for store og tunge - men den der er godt nok flot :) Hvis der bliver en tredje gang, så må den huskes :)

  SvarSlet
 19. Virkelig flot! Hvor er du fornuftig og praktisk at du allerede har købt pusletaske....bortset fra bestilling af barnevognen havde jeg INTET købt da jeg gik på barsel 3,5 uge før termin - men vi nåede det hele alligevel:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 20. Vil du ikke sælge din taske...?:-)
  Den er nemlig udsolgt pew

  SvarSlet

Tusind tak for besøget! Håber du vil sende mig en hilsen med på vejen, så jeg kan se at netop du har kigget forbi ♡