06 februar, 2013

Boligreportage Link Love


Jeg syntes boligreportaget der blev lavet herhjemme af Heidi og Diana er så fint, og jeg kan se at der har været stor interesse for føljetonen ovre på Heidi's blog. Det glæder mig meget, og fordi jeg er så stolt over resultatet på både deres og mine vegne, har jeg lagt permanente links til alle tre dele i menuen ude i venstre side. Klik forbi hvis du er gået glip af det, og har lyst til at se hvordan vi har boet her i lejligheden, som vi forlader lige om lidt. Det er blot at klikke på hvert enkelt billede ude i venstre side, så kommer du direkte til reportaget del for del. Hvis du ikke kan se det hele, så er det fordi du skal have opdateret din browser. Skift til Chrome, det kan anbefales.

1 kommentar:

  1. Det er en vildt dejlig reportage fra jeres hjem. Mon ikke, de skal en tur forbi det nye også? Glæder mig i hvert fald til at se, hvordan I får indrettet jer!

    SvarSlet

Tusind tak for besøget! Håber du vil sende mig en hilsen med på vejen, så jeg kan se at netop du har kigget forbi ♡