Den store indflytning / The Big Move In

Her er lidt snapshots fra Instagram fra vores flytning. Vi fik nøglerne i fredags, men først lørdag gik det store flyttelæs afsted. Vores familier har været fantastiske til at hjælpe med det hele, og det er bare gået så fint. Vi har så småt fået pakket alle 40 flyttekasser ud, men mangler stadig en hel del. Der skal nye hylder til, vi venter på en ny sofa vi har bestilt, og så er der bare 1000 småting hele tiden. Men de store ting er ved at være på plads, så det er dejligt. Vi nyder det, her er så lyst og lækkert. Og nyt! Vi er jo de første der bor her, og det er altså ganske særligt at prøve det.

Jeg har ikke glemt min give away med det perfekte barsels-kit, og finder en vinder enten senere i dag eller i morgen!

———————————————————————————————————————–

Some insta-snapshots from our big move and the days following. We’re slowly getting everything unpacked, and love the space, the light and the fact that everything is brand new!

16 meninger om “Den store indflytning / The Big Move In”

 1. Hvor ser det bare lyst og lækkert ud. Og er det ikke en skøn følelse at lave mad i et køkken som den allerførste uden først at skulle fjerne andre menneskers fedtsprøjt. 🙂 Da vi flyttede ind her, var det også helt nyt, og jeg nød at man bare lige skulle fjerne lidt støv med en fugtig klud og så var alt perfekt. Ingen slid og mærkelige plamager hist og pist, bare ny, lækker lejlighed. Jeg glæder mig til flere billeder mens/når I kommer helt på plads. Der skal jo også indrettes til TO børn og gode ideer modtages gerne. 😉

 2. Kære Julia

  Det ser dejligt ud – lyst, nyt og lækkert. Mon I har have ti? Og hvor mon det er henne? Du må – ligesom jeg – begynde at kunne mærke graviditetens tyngde. Puha, så er man ikke til meget hjælp under en flytning!

  Kh
  Anna

 3. Avra, hvor må det altså bare være spændende!
  Jeg glæder mig til at se flere billeder fra jeres nyindrettede hjem (hvis altså du lægger sådan nogle ud).
  Rigtig god fornøjelse med at skabe jeres nye hjem. 🙂

 4. Hvor er I heldige! Det ser virkelig lækkert ud, men det der med at være de første … det er vi, og vi kan ikke rigtig løbe fra ridser og mærker … Men dejligt er det. Sådan lidt luksus-agtigt.
  Polka/Lille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *