I disse dage… / These days….

…tilbringer jeg det meste af en arbejdsdag på en Baresso i byen. Vi er jo flyttet midlertidigt ud i min fars hus, inden vi får nøglerne til vores eget her i weekenden. Jeg skal have skrevet tre skoleopgaver inden fredag, så jeg har travlt. -Og ude hos min far er der stort set ikke forbindelse til nettet, så jeg tør ikke satse på at det er stabilt nok til mine studier, som jo foregår online. Skolen holder ferie, så deres læsesal kan jeg ikke benytte. Så er det godt Baresso har WiFi! Lidt dumt, men det fungerer okay og jeg får da lavet noget.

———————————————————————————————————————–

….I’m spending most of a workday at a café downtown, where the WiFi is free and the coffee is good. I have to write three essays before our final move the upcoming weekend, and since we’re currently in between homes, this is the best place to work since all my studies are online.

9 meninger om “I disse dage… / These days….”

  1. Som Linn skriver er statsbibliotket et super sted at arbejde. Der er ihvertfald ro.

    Det andet ser nu også hyggeligt ud og jeg er ret sikker på at forplejningen er bedre end på statsbibliotket. Glæder mig til at se jeres nye hjem.

  2. Hvis man ikke tænker så meget over larmen er Baresso da ikke det værste sted at arbejde:-) Kaffe og lækre sager lige ved siden af. God arbejdslyst Julia:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *