Otto Robotto (uge 6)

Uge 6 – 2013

I dag afleverede vi Otto Robotto i vuggestuen, klar til fastelavn. Kostumet lavede vi færdigt igår, og der blev billedet også taget. Det er via Instagram, og er altså ikke i verdens bedste kvalitet, men vi kører på lånt hjem i denne uge så alt er ikke helt så high tech som det plejer.

Otto er vildt glad for sit robot-kostume, og mener selv han er verdens hurtigste robot når han løber. Og han kan flyve! Hvad man ikke kan se på billedet er at der står ROBOTTO under risten på maven, og at der også en er rist bagpå. Jeg har lavet dragten af en papirpose som jeg klippede til og tapede godt sammen. Så limede jeg sølvpapir på og stabiliserede ærmegab og kanter med mere tape. Posens snoede papirhåndtag blev sat på igen i en passende længde over skuldrene, for at holde dragten oppe. Så tegnede min kæreste ristene på med posca-tusch, og vi pyntede med nogle runde farvede klistermærker. Hatten lavede vi for noget tid siden, og her brugte jeg en grim halv fodboldformet hat fra nytårsaften som base, limede sølvpapir på og lavede et spir af en gammel strømpepind og en træperle. Det limede jeg på med en limpistol, og beklædte også det med sølvpapir. Smuk tape fra Seventy Tree (købt lige her) afsluttede kanten.

Med tanke på at vi har lavet det udelukkende af ting vi lige havde ved hånden, og at selve dragten blev kreeret efter at vi flyttede ud i min fars hus midlertidigt (vi flytter først ind i det nye hus på lørdag, men flyttede ud af lejligheden i fredags så der kunne males etc.), så er jeg virkelig stolt over resultatet. Otto Robotto. Så bliver det ikke meget bedre!

8 meninger om “Otto Robotto (uge 6)”

  1. Hold da op hvor er han skøn. Jeg kan godt forstå at han er stolt over sådan et kostume der både bære hans navn og sætter ham i stand til at løbe som vinden og flyve som ørnen. Sådan en dragt vil jeg også ha!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *