Gensyn med et næsehorn / Reunion with a rhino

Fastelavn nærmer sig med hastige skridt, og her i huset har vi snakket meget om Otto’s kostume fra sidste år. Jeg syede en næsehornsdragt til ham, og han elskede den. Desværre er den for lille nu, men havde den ikke været det havde han med glæde brugt den igen. Han elskede den dragt!

I år er det en robot der er på tegnebrættet, og første del af kostumet viste jeg frem i sidste uge. Det er måske sidste gang vi kan klæde ham ud med hans navn som omdrejningspunkt (først Otto er et næsehorn og nu Otto Robotto), men lad os nu se. Vi har jo også en aviator i familien, så måske det bliver temaet næste år. Hvad skal dine unger være, og laver I selv kostumer?

———————————————————————————————————————–

Fastelavn (a danish kind of halloween) is coming up, and the rhino-costume is what I made for Otto last year. He loved it! This year he’ll be going as a robot. Maybe he’ll be going as an aviator next year, since it’s part of our family history and why he’s named Otto.

8 meninger om “Gensyn med et næsehorn / Reunion with a rhino”

 1. Åh jeg elsker det her næsehorn kostume. Det er simpelthen så fedt. Jeg har desværre ingen børn til at klæde ud endnu. Men der er godt mange fine kostumer, som jo selvfølgelig kan forstørres op;)

  Rainycloudsinthesky.blogspot.com

 2. Han var så fin i det kostume 🙂 Glæder mig til at se Robotto! Og så får man da lyst til at give jer en udfordring – for måske han kan klædes ud som Risotto næste år? 😉

  Kh. Mette

 3. Det er super fint det kostume

  Hva’ med lOTTOkupon!!?

  Nanna på 4 skal være prinsessesommerfugl ( et kompromis mellem hende, der helst ville være prinsesse, og moderen, der gerne ville lave noget mere opfindsomt!) bluse og nederdel er hjemmegjorte, vinger er nogle gamle nogle fa Hog M

  Freja på 11/2 var mus, da vi i går fejrede fastelavn i legestuen, hjemmegjort kostume, men genbrug da det oprindeligt blev lavet til Nanna!

 4. Spændt på at se det færdige resultat.

  Først ville Josefine bare være bi lige som sidste år, man da dragten er for lille til hende, har jeg fået lov til at sy et hekse kostume til hende. Karoline vil vare være en flamingo danser, så det kræver ikke noget arbejde for mig, da hun både har kjolen og sko købt i Spanien. Så jeg er glad for at jeg i det mindst for lov til at sy til Josefine, sidste stod den på genbrugs kostumer til dem begge.

 5. Hvor er han fantastisk. 🙂
  Det er sjovt at han kan klædes ud efter sit navn! 😀
  Det der med fastelavn er så hyggeligt. Det er noget af det jeg glæder mig til ved at få børn engang i fremtiden!
  -Og så skal jeg helt sikkert lave kostumet selv. 😉

  Ha’ en skøn aften. 🙂

 6. Årh lille mand – smiler stort af det første billede- hvor er han bare for sød, også en sød og blød dragt, skønne billeder af ham!:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *