Den flotteste pusletaske nogensinde / The prettiest nursingbag ever

Der begynder så småt at gå baby i den herhjemme, på trods af flyttekaoset, og med 2,5 måned til termin er det nok også lidt på tide. Vi har jo allerede meget fra da Otto var baby, så de helt store anskaffelser skal vi ikke ud i denne gang. Men en ny pusletaske var et must, for den vi købte dengang var aldrig rigtigt praktisk.

Da Mejse flashede sin julegave på et besøg, faldt jeg pladask for den taske hun havde fået til foremålet. Men jeg syntes ikke det er så praktisk at tasken ikke kan hænge på styret, så modellen hun fik ville jeg ikke ud i. Men farver og mønster; åh så fint! Så da jeg fandt modellen her fra samme mærke, var jeg solgt. Pusletasken er fra Littlephant og jeg fandt den hos babyshop.dk. Den ankom forleden, efter en lille tur på afveje i det svenske, og jeg er så glad for den.

Den er stor! Så stor at der foruden alt det til baby, også kan være en bærbar computer og ting til mor i den. Og det er altså smart. Der er kræset for detaljerne, fx er der en fin lille nøglering man kan klipse på nøglebundtet, så man ikke skal stå og rode i evigheder efter nøglerne. Der er flere rum, et løst pusleunderlag og to flaskeholdere. Og så er der sådan nogle ekstra remme til skulderremmen, som man kan knappe fast på barnevognsstyret. Helt genialt, og jeg glæder mig til at få den i brug på den elskede Silvercross barnevogn.

———————————————————————————————————————–

I’ve found the most wonderful nursingbag from Littlephant, and I can’t wait to get to use it. It’s practical and pretty. Win win!

21 meninger om “Den flotteste pusletaske nogensinde / The prettiest nursingbag ever”

 1. Kan godt forstå at du er begejstret for din nye pusletaske – for den er godt nok lækker! Men jeg var nu heller ikke i tvivl om, at du vil blive en smuk barslende mor 🙂

 2. Da jeg læste overskriften (inden jeg så billede) tænkte jeg: Argh!-kan det mon passe? Men jo, du har ret, det er da virkelig den flotteste pusletaske jeg har set:-)

 3. Hvor er den FANTASTISK. Jeg får helt lyst til at få en baby igen bare for at tage pusletaske revanche for jeg havde nok verdens grimmeste pusletaske da mine var små.

  Jeg forstår sørme godt at du glæder dig til at trille med lækker baby, lækker vogn og lækker taske.

 4. Wow den er flot! 🙂 Med den store endte vi med sådan en praktisk kedelig model der fulgte med barnevognen, med den lille har jeg aldrig fået købt nogen, fordi jeg ikke kunne finde en- synes også godt at de kan blive for store og tunge – men den der er godt nok flot 🙂 Hvis der bliver en tredje gang, så må den huskes 🙂

 5. Virkelig flot! Hvor er du fornuftig og praktisk at du allerede har købt pusletaske….bortset fra bestilling af barnevognen havde jeg INTET købt da jeg gik på barsel 3,5 uge før termin – men vi nåede det hele alligevel:-)
  K.h.
  Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *