a portrait of my children, once a week, every week, in 2013 – #5

Uge 5 -2013

Ovenpå mere end en uges sygdom (igen, igen) er Otto endelig ved at være sig selv, og i sit gode drillesyge humør igen. Her tager han en tur på gyngehesten og synger “ride, ride ranke” for os. Som baggrunden afslører er vi godt igang med at pakke, og det står hele den kommende uge på, inden vi om små 14 dage flytter det hele ud til det nye rækkehus. Otto syntes det er meget spændende, og han er klar til at få et nyt værelse. Og en storebror-seng!

———————————————————————————————————————–

Week 5: After more than a week of him being ill, Otto is finally back as the happy kid we know best. Here he’s taking a turn on his rockinghorse, singing a danish childrens song about a horseride. As you can tell by the movingcrates in the background, we’re getting ready for the big move in just about two weeks. Otto is excited, and looks forward to a new room and a new “bigbrother-bed”.

6 meninger om “a portrait of my children, once a week, every week, in 2013 – #5”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *