10 januar, 2013

Briller! / Glasses!


I dag fik jeg den fineste petroleumsblå pakke i postkassen, som jeg har ventet på i spænding et par dage. Den kom fra foof.dk, som er en ret ny dansk hjemmeside jeg lige har opdaget, De designer og producerer virkelig lækre brillestel, og er helt vildt billige i forhold til det meste andet på markedet. 995 kr. inkl. glas. Bum! Jeg var derfor ret spændt på om stellene levede op til mine forventninger.

Og det skal jeg da lige love for de gjorde, for af de fem par jeg bestilte hjem på prøve, er jeg helt vild med de fire af dem. Kvaliteten er rigtig fin, og så er de bare så flotte alle sammen. Det bliver altså svært at vælge....

Udover at foof har de her flotte, lækre briller til billige penge, så har de også en genial service. Man kan nemlig kvit og frit bestille 3-5 par briller hjem på prøve, for at se hvilke der klæder en bedst. Med den fine blå kasse, som kan gå i postkassen, er der nemlig en returlabel. Så når man har prøvet brillerne pakker man dem bare ned igen, klistrer labelen på og går ned til den nærmeste postkasse. Smart!

Jeg har i al den tid jeg har brugt briller (siden jeg var 12 år) ønsket mig flere forskellige stel, for at have lidt at skifte imellem. Det er altså lidt kedeligt at bruge det samme par altid, det er jo lidt ligesom sko og andre accessories; det er fedt at have noget at vælge imellem, og det gør hele outfittet. Men fordi briller normalt er så dyre med styrke und alles, så er det altså ikke bare sådan noget man køber i flæng. Men det gør foof da godt nok muligt, og jeg er bange for jeg kommer til at købe nye briller rimelig jævnligt fra nu af.

Men først skal jeg lige beslutte hvilke af disse jeg skal beholde. Decisions, decisions...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I just received 5 pairs of glasses to try out, and I love them all. It will be hard to choose! They're from foof.dk, a danish webshop that design and sell cool glasses really cheap. Check them out.

18 kommentarer:

 1. Men når man så bruger flerstyrkeglas, er nye briller ikke noget, man bare lige køber et ekstra par af :(

  SvarSlet
 2. Er helt vild med nr. 4 fra venstre! :)

  SvarSlet
 3. Hvor herligt! Glæder mig til at se, hvilke(t) par du ender med at vælge.
  Jeg elsker altid at få nye briller, omend det sker så sjældent, fordi det er en meget dyr affære.
  Ligesom dig har jeg også altid drømt om at have flere par at skifte med, men jeg skifter i stedet mellem briller og kontaktlinser, fordi jeg egentlig foretrækker kontaktlinser.

  SvarSlet
 4. Synes nummer 4 fra venstre klæder dig virkelig godt!

  SvarSlet
 5. Smart!
  4'eren er også min klare favorit :).
  Dernæst 5'eren.

  SvarSlet
 6. Synes nummer 1 og 4 klær dig helt vildt godt og de andre er også fine. Jeg skifter lidt mellem briller og kontaktlinser, netop fordi man hurtigt bliver træt af at gå med de samme briller. Kunne være man lige skulle tage et lille kig på deres hjemmeside :0)

  SvarSlet
 7. Helt klar nr. 4 fra venstre, evt. nr. 1
  De andre bliver for store synes jeg.
  Hvor fedt at man kan låne dem med hjem, det vil jeg da overveje!! :)

  SvarSlet
 8. Nr 4 vil jeg også sige :) de klæder dig rigtig fint. Er rigtig glad for de briller jeg har lige nu, de er heller ikke så gamle - men måske skulle man da lige kigge forbi foof :)

  SvarSlet
 9. Ligesom jeg skrev på Insta - så er nr. 4 SÅ flotte til dig! Det ser man virkelig tydeligt, når billederne er linet op efter hinanden. Og vildt at du kan lave samme pose fem gange i streg :D

  SvarSlet
 10. Ej, de er bare super flotte alle samme, ville godt nok have svært ved at vælge. Super lækkert tip iøvrigt, må straks skrive det ned. Det var godt nok billige, så er der da råd til noget at skifte med. Tak for tippet og ha en dejlig dag!

  SvarSlet
 11. Nummer fire og fem er super fine til dig. Måske vi skule overveje at se på briller der til min kære mand. Ellers er vi også vilde med crosseyes i Århus, deres priser og stil er også super.

  SvarSlet
 12. Stemmer helt klart på nr 4:-)

  SvarSlet
 13. Nr 4 fra venstre er rigtig pæne til dig. De er lidt brune ser det ud til. Det giver dem et lidt blødere look.

  SvarSlet
 14. får du et par briller efter testen?? For så må du gerne sige videre at jeg også gerne tester og anmelder :D

  SvarSlet
 15. aldrig hørt om det, men var da lige inde og chekke det ud
  - om man også ku hvis nu man havde bygningsfejl, og det kan man :)
  Nu har jeg ikke lige råd til at købe nye briller, uanset..
  men det er godt at have i baghovedet.

  SvarSlet
 16. Uh, de er fine alle sammen, men jeg kan især godt lide det sidste par mod højre.

  SvarSlet
 17. Jeg synes altså, at du er EDDERSMART med nr 3 fra venstre..... :)

  SvarSlet
 18. Ejh, det lyder smart! Må jeg hellere få kigget på. Og fine briller! :)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget! Håber du vil sende mig en hilsen med på vejen, så jeg kan se at netop du har kigget forbi ♡