Lækker mad i kun én gryde?! / A nice meal prepared in only one pot?!

Jeg er blevet spurgt om jeg ville teste nogle af Urtekrams produkter, samt nogle opskrifter de har fået udviklet i samarbejde med Umahro Cadogan. I ved, ham med køkken-revolutionerne?! De har lavet en fælles revolution under navnet “livet er meget mere“, som byder på mange lækre opskrifter og gode sundhedsfif, og løber over hele året. Urtekram er et mærke jeg nærmest er vokset op med (havde en sød, øko-frelst stedmor i mange år), og da jeg generelt er ret tosset med økologi, lækre madolier og krydderier, så takkede jeg naturligvis ja!

I sidste uge, inden vi igen blev syge herhjemme, testede jeg den opskrift jeg var mest nysgerrig på: Kylling og fuldkornspasta i én gryde. Det lød lækkert, og så lød det nemt. Og hurtigt! Og det er altså ret essentielt når man er en børnefamilie. Det var virkelig nemt, og det smagte virkelig godt. Og så blev det serveret med rigtig god samvittighed, for der var kun lutter gode og sunde sager i. Den er hermed blevet en del af vores madliste; den vi altid vender tilbage til for at finde på retter når vi (lidt for sjældent) får lagt madplan. Prøv opskriften, den kan helt sikkert varieres i det uendelige!

Jeg har modtaget dette produkt for at teste og anmelde det. 
Min mening om produktet/firmaet er helt min egen, og ganske ærlig. 
Det kan jeg garantere!
———————————————————————————————————————–
I’ve been testing some foodproducts and recipes for a danish brand called Urtekram, and I like all of it. Especially this recipe with chicken, pasta and greens that provides a great meal very easy and quick; it’s all prepared in the same pot! Copy the recipe and google translate it, you won’t regret it.

3 meninger om “Lækker mad i kun én gryde?! / A nice meal prepared in only one pot?!”

  1. Uhm det ser dejligt ud og det himalaya salt er så lækkert. Håber retten gav jer en masse varme i kroppen, så I snart er på toppen igen 🙂 tak for inspirationen og god bedring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *