a portrait of my children, once a week, every week, in 2013 – #4

Uge 4 – 2013

Igår aftes, en halv time inden Otto skulle puttes, begyndte han og jeg spontant at lave en del af hans kostume til fastelavn. Idéen til hatten kom hans far med, da vi snakkede om mulighederne i årets planlagte kostume. Siden Otto var helt lille har jeg kaldt ham Otto Robotto, og det er et kælenavn han virkelig har taget til sig. Spørger du hvad han hedder siger han oftest Robotto. Han syntes det er ret sejt, tror jeg. Så naturligvis skal han være robot i år, og jeg glæder mig til at kreere resten af kostumet i fællesskab med ham og hans far. Hatten her elskede han med det samme, og han mente bestemt han var en flyverobot, så hans far måtte suse lejligheden rundt med ham inden sengetid. Skøre unge!

———————————————————————————————————————–

Week 4: Here in Denmark we have a special day coming up; Fastelavn. On this day kids dress up and there’s all kinds of festivities in schools and daycares. We’re working on our sons costume, and since he was a baby I’ve been calling him Otto Robotto, so naturally he wants to be a robot. We made this hat together last night, and he loves it!

6 meninger om “a portrait of my children, once a week, every week, in 2013 – #4”

  1. Da jeg var barn syede min mor altid mig og min søsters kostumer.
    Efterfølgende kom de i en stor kurvekuffert med klæd-ud-tøj. Der var også nogle gamle kjoler og hatte, men det var nu forfriskende at få nyt udklædningstøj hvert år. Det var virkelig det bedste legetøj, og altid et hit når der var venner på besøg. Det kan anbefales til Robotto og lillesøster! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *