Nye kreativiteter / New creativities

Jeg bliver mere og mere bidt af min nyfundne interesse for strik og hækling. Hækleriet er ikke helt nyt for mig, men det er strikkeriet. Faktisk er jeg blevet så bidt, at jeg er begyndt at købe garn og pinde, og ikke bare rode noget tilfældigt frem fra gemmerne. Det er fedt! Følger du mig på Instagram har du helt sikkert set hvor tit jeg sidder med det.

Det bedste med den slags kreative projekter er at man kan have dem med sig overalt, og at jeg kan sidde med det i sofaen. Her sidder jeg meget, for jeg får hurtigt ondt i bækkenet (selvom det heldigvis ikke er i nærheden af at være så slemt, som da jeg havde bækkenløsning med Otto) og er derudover begyndt at døje med plukveer. Så jeg skal holde mig lidt i ro, og dér er det altså virkelig godt for sådan en utålmodig en som mig at have noget mellem hænderne. Indtil videre er det blevet til et laaangt tørklæde til min kæreste og en lille vest til den kommende lillesøster. Og så flere forskellige små hækle-projekter, blandt andet kraven. Opskriften på den kan du finde her hos Puk, jeg har bare hæklet bindebånd i stedet for at bruge en knap. Kraven har jeg foræret til Mille, og jeg håber hun er glad for den.

———————————————————————————————————————–

I’ve recently found joy in both crocheting and knitting, and I’m spending a lot of time with small projects on our couch. Such as the loooong scarf I knitted for my boyfriend, and the collar I crocheted and gave to a friend. I have to keep still most of the time, because I’m having some pregnancy-related issues, so it’s nice to have something to work on with my hands.

7 meninger om “Nye kreativiteter / New creativities”

 1. Sikke en masse spændende projekter, du har haft gang i. Især herretørklædet synes jeg er virkelig flot – lækre farver! Synes tit man kommer til at hækle/strikke noget til sig selv eller boligen.. Skønt med lidt inspiration til den anden halvdel (:

 2. Hold da op hvor er du flittig. Virkelig flotte farver og kombinationer og ja så er det da idéelt til hvis du skal tage den lidt med ro 🙂 god fornøjelse med projekterne

 3. Sikke nogle flotte farver! Og sikke en masse projekter du har haft gang i. Jeg ender også altid i sofaen med mine hæklerier, så kan man hygge lidt om kæresten imens 😉 Hav en dejlig aften.

 4. Kære Julia

  Hvor ser det fint ud, det du får lavet. Bare jeg havde din tålmodighed hvad angår strikning og hækling:-) Jeg er aldrig blevet glad for det – trods det, at jeg har købt garn for rigtig mange penge! Men mine strikkeprojekter ender altid hos svigermor, så hun kan redde dem. Det er ellers hyggeligt – men jeg skal virkelig også koncentrere mig om det før at det lykkes. Måske det bare er et spørgsmål om træning? Måske det handler om, at min matematiske sans ikke er særlig god? Anyway, syningen er vist mere min ven end strikning og hækling:-) Og ja, jeg begynder også at kunne mærke graviditets tyngde.

  Kh
  Anna

 5. Jeg er SÅ glad for den søde Julia!! Elsker farven, den er lige mig- den fineste udsmykning, tror den kommer til at sidde på mig hele foråret- bare så sødt af dig!!

 6. Hvor ser det godt ud, Julia. Virkelig dejligt at du har fået godt gang i pindene. Det er nemlig bare med at fortsætte når man føler man har fået hul på det – og så bliver man kun bedre derfra. Det hele ligger i antal meter garn man har ladet glide over pindene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *