På loppetur / A fleamarket trip

I formiddags blev jeg (og min mannequin Penelope, som nu har skiftet ejerskab) hentet af Mille, og så kørte vi en tur ud til Brugtvareterminalen i Viby. Det er et skægt sted, fyldt med alt muligt. Både brugeligt og virkelig ubrugeligt! Jeg beherskede mig, for vi sparer her op til flytningen, men jeg fik lidt med hjem. Sagerne på sidste billede kunne jeg ikke stå for, og samlet løb det op i 31 kr. Klovnen er sådan en balance-dims, og den virker meget gammel. Den er ret fin, syntes jeg. Bøgerne har de fineste blomsterillustrationer i farver, og da vi får terrasse i det nye hus, er der store planer om krukker og små bede. Tallerkenen man kan se et udsnit af på det andet sidste billede, er samme stel som jeg arvede efter min mormor for en del år siden. Et komplet, kæmpe stel som bare har stået i kælderen. Men her op til flytningen har vi besluttet os for at tage det i brug til hverdag i det nye hjem. Jeg glæder mig! For selvom guldkanten med tiden vil forsvinde i opvaskeren, så vil jeg langt hellere få det brugt og glædes over det dagligt, end jeg vil at det bare skal stå i kasser pakket langt væk. Efterfølgende bød Mille på frokost på Café Glad. Det var nogle hyggelige timer, tak Mille!

———————————————————————————————————————–

Today I got picked up by a friend, a fellow blogger, and drove to a permanent fleamarket. There were loads of stuff; some cool, some useless. A lot quite expensive. I ended up bying the things in the last picture. The flowerbooks are pretty, and will be usefull when we move to our new home. The balancing clown is old and fun.

9 meninger om “På loppetur / A fleamarket trip”

  1. Selvtak Julia- bare hyggeligt! – LOVER at passe godt på penelope- hun er skøn! 😉 Og hov det grønne billede så jeg slet ikke- meeen jeg er måske også dækket ind på den farve..:)

  2. Smuk tallerken Julia, jeg synes det lyder som en super god ide med at få arvestellet brugt i hverdagen, det gør vi også herhjemme:0)
    Uhhh nu kribler det helt i mine fingre, kunne godt trænge til en lille tur til Viby, der har jeg altså gjort nogle gode køb;0)
    Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *