Lille, fine Laurine

I december, lige inden jeg blev ramt af den onde virus der nedlagde mig i flere uger, tog jeg den lange tur til Herning for at besøge en kær veninde og hendes Laurine. De er indlagte på sygehuset, fordi Laurine kom til verden lidt for tidligt. Ca. 3 måneder for tidligt, hvis jeg husker rigtigt. Hun er den fineste lille pige, som klarer sig så flot.

Det var meget rørende at se hende i virkeligheden, og faktisk noget helt andet end at se de mange billeder jeg havde set på facebook. Åh, hvor var hun lille. Og da jeg mødte hende var der allerede gået en måned og hun var vokset meget, så hun må virkelig have været lille-bitte da hun kom. En lille miniature-baby, men helt perfekt over det hele. Bare lille.

Hun reagerede tydeligt på sin mors stemme, og selvom hun var på en stue med en anden lille pige, så var der en helt særlig stemning på sygehuset. Louise havde fået indrettet sig ganske hjemligt og hyggeligt på sin egen stue, og generelt har hun bare imponeret enormt med sit positive sind. Louise, du er ret fantastisk og Laurine kunne ikke få en bedre mor end dig (og en far som Mikkel, selvfølgelig). Endnu engang stort tillykke med hende, jeg glæder mig meget til vores piger skal møde hinanden.

På det sidste billede er det Laurines små hånd-og fodaftryk der er sat på papir, og de særlige mini-sutter de får på afdelingen. Jeg har lagt min forlovelsesring ved for at give et indtryk af størrelsen. Sutterne vil Louise have forgyldt, og det syntes jeg er så fin en tanke.

Laurine, velkommen til verden. Jeg glæder mig til at lære dig at kende ♡

14 meninger om “Lille, fine Laurine”

 1. Hvor er hun bare sød. Hende kan de godt være stolte af…

  Sendte mig fluks tilbage til min tid på neonatal med mine tvillinger. C-pap og sonde. Magisk hård tid.

 2. Husker tydeligt hvor lille min ældste var, og sikket kampgejst han havde for han ville leve. Hun ser så fin ud, og et henriverende navn.

 3. Hvor er hun fin og sød – og det er jo helt fantastisk hun klarer sig godt.

  At blive forældre alt for tidligt er en helt unik oplevelse og jeg er sikker på, at vi alle vil bære den med os for evigt.

 4. Ja hun er noget så fin, havde helt samme oplevelse som dig. Man bliver så rørt og forundret over hvor lille men hel hun er.
  Og med hensyn til Laurines dejlige mor, så slår det mig stadig, hvor filan det positive sind og det mega overskud kommer fra? Det var en ligeså stor oplevelse! Hold da op, hun er den bedste mor, man kan ønske sig.
  P.s. der er ikke langt til Herning 😉

 5. Så fin hun er!

  Ja de er søde på afdelingerne hvor din veninde er! Husker selv mine ophold der, ja godt på naboafd. da mine piger ” kun” er 4 uger utidige! Men vi var også igennem det med sondeernæring og blodprøver konstant! Jeg synes det var streng, så kan slet ikke forestille mig hvordan din veninde må have haft det! Godt hun er så positiv!

  Husker fra et praktik ophold i udlandet ( jeg er fydioterapeut) hvor jeg som en del af et undervisningsforløb skulle lære at give de små neonale babyer lungefysioterapi, det var grænseoverskridende…. Og vi fik endda kun “lov” til at “øve” på dem der var over 1 kg.!…..de er virkelig små!

 6. Jeg var selv så heldig at få lov at møde Laurine da hun var under en uge gammel og allerede der slog det mig hvor perfekt og velskabt hun var, trods hun ikke var større end tobak for en skilling. Helt uimodståelig blev hun da hun åbnede de store blå øjne og bare betragtede os. Ren kærlighed!

 7. Kæreste Julia
  Først og fremmest tak fordi du kom til Herning og besøgte os! Det betød helt utrolig meget for mig, at kunne vise vores datter frem. Når man ligger her på hospitalet, så er den normale “familiefølelse” lidt sat på stand by, og det at vise sit nye barn frem bliver noget specielt. Jeg var utrolig glad og stolt over at du kunne møde hende mens hun var helt ny og lille. For det at hun er så lille, men helt perfekt, er virkelig noget som alle bliver meget betaget af, og at hun klarer sig så godt, er jo virkelig skønt.
  Også stort og varmt TAK for dette indlæg! Jeg elsker dine billeder, og jeg har nu læst indlægget 10 gange, og har glædestårer hver gang. Jeg bliver enormt rørt over de smukke ord, og ikke mindst de mange dejlige kommentarer. Tak til alle jer som skriver! I skal vide at netop sådanne ting, gør at man sagtens kan tage en uge mere, også uden at få kuller. Jeg værdsætter det meget højt.

  De varmeste tanker
  Louise

 8. ai julia troede du har født!!!
  hold da op hvor er hun fin den lille prinsesse!! jeg glæder mig så meget at starte min sidste ½ årig praktik på neonatal …det bliver super spændende …
  knus

 9. Hvor er hun smuk. Jeg er selv født 3 mdr for tidligt, for 26 år siden.
  Hvor er der sket meget siden dengang. Både videnskabeligt men også i forhold til at fokus idag ikke kun koncentrerer sig omkring de fysiske skader men også omkring de hensyn der skal tages til præmautures sensitivitet. Det er et stort skridt.

  Tøjet man kan få til præmature idag er så bedårende. Jeg havde selv tøj på syet af mine bedsteforældre, som jeg siden hen brugte som dukketøj til mine dukker. 😀 Jeg vejede 652 gram og var efter 10 dage 32 cm lang, så det var noget småt tøj der skulle til, da det blev taget i brug.

  Jeg ønsker forældrene et stort tillykke med deres lille smukke prinsesse.

  Mvh. Laura B

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *