Dagen derpå / The day after

Vi havde en dejlig nytårsaften igår, som gik fra planerne om en hyggelig, stille aften med god mad i fokus og kun en enkelt ven på besøg, til en aften med masser af hygge, 5 gæster foruden os selv, god mad, musik, dans, alkohol (for alle andre end gravide mig…) og snak. Først kl. 05.15 gik de sidste gæster og vi faldt i søvn lidt i 06.00, så da Otto vågnede kl. 08.15 var jeg meget, meget træt.

Derfor har dagen i dag været helt nede i det lave gear, og Otto har fået lov til at sidde med både sut og iPad det meste af dagen. En lille tur udenfor blev det dog til, for da kæresten vågnede i eftermiddags var trangen til junk food stor, og vi gik ned på nærmeste grillbar efter tidlig aftensmad. Haps!

Håber I alle har haft en dejlig nytårsaften, og at I er kommet trygt og godt ind i det nye år?!

———————————————————————————————————————–

We had a lovely New Years Eve yesterday, which went from plans for a nice, quiet evening with good food in focus and just one friend coming over, to an evening with lots of fun, 5 guests besides ourselves, good food, music, dancing, alcohol (for everyone else but pregnant me…) and lots of talking. The last guests didn’t leave before 5.15 am, and we fell asleep at about 6.00 am, so when Otto woke up at 8.15 am I was very, very tired.

Therefore, the day today has been down in the low gears, and Otto has been allowed to sit with both his pacifier and our iPad most of the day. We did take a little walk outside this afternoon though, because when my boyfriend woke up the craving for junk food was great, and we went down to the nearest take out place to pick up an early dinner. 

Hope you all had a wonderful New Year’s Eve?!

13 meninger om “Dagen derpå / The day after”

 1. Godt nytår! Det lyder som om I havde en skøn nytårsaften. Jeg nød at jeg denne gang hverken var gravid eller ammende – modsat de to foregående år…

  Jeg glæder mig til mere af dit bloggeri i 2013.

  Kh Gitte

 2. Sikke et fint nytårsbord (: – jeg kom trygt og godt ind i året, med rødvin i glasset, 3. sals panoramaview med fyrværkeri over Aalborg midtby og en stjernekaster i hånden.

  – Anne

 3. Smukt dækket bord og vindue 🙂
  DEJLIGT, at I havde en god aften og nat.
  DEJLIGT billede af Bedstes bedste ven 😉
  HAPPY NEW YEAR <3

 4. Hold da op hvor er du cool at holde ud SÅ længe….havde det været mig, så havde manden fået lov til at være vært og jeg var daffet i seng med min gravide mave flere timer tidligere, ha ha:-) RESPEKT for at du holdt skansen:-)
  Og det lyder jo også som en rigtig dejlig og sjov aften – bordet og pynten ser smukt ud i hvertfald!
  Rigtig dejligt nytår til dig og dine kære Julia.
  Kærligst Malene

 5. Godt nytår til dig og din familie!
  Sikke et skønt bord du har fået dækket! Det lyder som en rigtig dejlig aften I havde, men kan godt forstå du er træt, når du holdte ud så længe!

 6. Sikke et fint nytårsbord Julia:-) og jeg synes godtnok også det er vildt I og især du holdt ud så længe. Rigtig godt nytår til dig og din lille familie. Dejligt billede af Otto iøvrigt:-)

 7. Sikken et hyggeligt nytårsbord og tænk at du holdt ud så længe, intet under at du er træt!! Hjemme hos os har 1 januar altid været officiel pyjamasdag og jeg tror faktisk at min tur ud til havet var det mest aktive der er sket i familien i dag så du har ihvertfald alt mulig ret til bare at få slappet af. I morgen starter januar og hverdagen for alvor og så skal man jo have kræfter til det hele.

  Tak for din dejlige blog i det år der er gået, glæder mig til at følge dig i det næste år.

 8. Sikke et flot pyntet bord. Vi var også i gode venners lag og der blev danset til kl.03, men så kunne jeg altså heller ikke længere… Rigtig Godt Nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *