30 april, 2012

Walkathon


Jeg har lige været ude på en gåtur, af den slags der kræver løbesko og godt tempo. Jeg trænger til at komme igang med noget, og få rørt kroppen lidt mere. Desværre kan jeg ikke løbe pga. dårligt knæ og bækken, men nu har jeg bestemt mig for at kaste mig over det næst-bedste alternativ. Powerwalking vil jeg nok ikke kalde det, men en frisk gåtur på 5 kilometer burde da kunne gøre noget godt?!  Jeg har godt nok ikke fået spurgt min fysioterapeut om jeg må endnu....Hvad siger du, Maria?

29 april, 2012

Golden Days FestivalI september er der en spændende festival på programmet, nemlig Golden Days Festival med 1950'erne i fokus. Det er (naturligvis...hmpf!) i København det hele foregår, og du kan læse meget mere om programmet her. Jeg syntes det lyder vanvittigt spændende, og kunne godt finde på at besøge bedsteveninden i september for at deltage.
Loppemarkedet er især noget der lokker mig, og jeg håber virkelig jeg kan tage over broen den weekend. En god bekendt skal have en bod, og hun sælger det fineste, fine lingerie fra perioden. Nu ved jeg jo at der er flere derude bag skærmen der ligger inde med lækkerier fra 1950'erne, så tippet om at de søger loppeentusiaster og kræmmere er hermed givet videre.

28 april, 2012

Chocolate Chip Cookies #2


Vi har tilbragt de sene eftermiddagstimer og det første af aftenen i mine svigerforældres hus, for at kæresten kunne se fodbold på en af de kanaler vi ikke har. Svigerforældrene selv er i sommerhus. Jeg bagte endnu en portion af de super lækre cookies, som jeg for nyligt delte opskriften på (find den ved at trykke på etiketten "kage" i etiketteskyen i venstre sidepanel). Denne gang puttede jeg hasselnødder i, og det gjorde dem bestemt ikke ringere.

Vi lavede også aftensmad her, og jeg formåede at stege en mean bøf. Vi havde ellers ikke ikke de store forhåbninger til kødet, som blev lynkøbt i et supermarked, men vi blev positivt overraskede. Bøf af ungkvæg, 3 minutter på hver side og lidt salt og peber. Vi spiste desværre så hurtigt, at jeg ikke nåede at tage et billede, så det må I forestille jer. Haps!

*Written in BlogPress for iPhone*

26 april, 2012

Props til Karina


Da jeg bladrede igennem det nyeste BoligLiv forleden, blev jeg rigtigt glad da denne artikel poppede op. Det er så fedt at genkende folk fra bloglandet i andre sammenhænge, som fx i artikler og notitser i diverse magasiner. Karina er en af dem jeg er faldet pladask for, hun laver de fineste illustrationer. Jeg var så heldig at vinde en af hendes flotte engle i en give away, og den ser jeg på og glædes over hver dag. Illustrationen med drengen i storbyen er jeg også helt tosset med, den er bare så flot. Tillykke med omtalen, Karina!

Gul Inspiration

Photographer Roland Persson

Photographer Nina Broberg

Jeg er begyndt at få emails fra IKEA's Livet Hemma redaktion, med lækre, indbydende billeder. Det er en fed blog, hvis man er til indretning og interiør, og selvom det selvfølgelig er IKEA's produkter der er i fokus, så tager det på ingen måde overhånd. De er dygtige!

24 april, 2012

Om 30 dage...


...sker det her, og jeg glæder mig simpelthen så meget. Håber mange af jer vil kigge forbi og sige hej, spise en cupcake, skåle i bobler og måske købe min bog med hjem. Husk kontanter, for jeg tager som sædvanligt desværre ikke kort i butikken. Bogen koster 150 kr. og jeg signerer med glæde!

23 april, 2012

Peter Pan Loose Collar


Det lille projekt jeg fik færdiggjort på weekendes krea-resort; en løs Peter Pan krave med bindebånd, som kan pynte på kjoler og t-shirts. Stoffet har jeg fra en vintage vest, jeg engang fandt i en genbrugs og købte netop for at slagte den, og bruge stoffet. Den er blevet fin, men jeg manglede vlieseline så den er ikke helt perfekt. Men nu har jeg fået tegnet mønsteret, og har mange flere kraver på tegnebrættet.

Louise har ønsket en DIY, men der er jo et væld af den slags på nettet. Dog er de fleste vist på engelsk, så måske det alligevel ville være rart med en på dansk? Hvis der er stemning for det, vil jeg gerne lave en med et mønster til. Råb op, hvis du gerne vil se sådan en DIY på bloggen.

22 april, 2012

I (heart) weekend og veninder
Stemningsbilleder fra en helt forrygende weekend tilbragt i et skønt sommerhus på Helgenæs, i selskab med dejlige veninder, krea-sager, god mad og lækre drinks. Jeg kunne godt have snuppet en uge mere af den slags!

19 april, 2012

Sommerfugle

Foto lånt via Google

Jeg har sommerfugle i maven, og Somersby i tasken. Weekenden står på hygge i et lejet sommerhus på Helgenæs. Kæresten og Otto bliver hjemme, for det er bare en masse dejlige damer, kreative projekter, lækker mad og gode drikke der indtager huset. Ihhh, hvor jeg glæder mig!

18 april, 2012

WTF?


Set ved en byggeplads i midtbyen. Jeg forstår det ikke?!

17 april, 2012

Hipstamatic Skovtur


Lens: Bettie XL. Film: Ina's 1935. Flash: Off.

Jeg er ret tosset med Hipstamatic, og særligt denne indstilling hitter hos mig for tiden. Billedet af Otto og hans far der kaster brød ud til ænderne, syntes jeg er helt forrygende. Lige til et albumcover! Og skoven er så fuld af anemoner. Skønt!

16 april, 2012

Halspynt


For efterhånden lææænge siden, legede jeg med maling og træperler. Men siden da har perlerne bare ligget og ventet på at blive til noget. Det blev de idag. To nye halskæder er blevet til, og jeg er særligt glad for den med sorte striber. Den er lidt cirkus-agtig, syntes jeg, og det er jo noget jeg længe har dyrket. De perler har jeg lige lavet her til aften, og det var super nemt; Sort sprittusch og træperler. Hep hey!