28 februar, 2012

Norsk keramik og en flue


Til den seneste tapasaften, fik jeg dette fantastiske fad i værtindegave, af den dejlige Louise. Jeg er vild med det! Det er norsk, og jeg er ret sikker på det er fra 60'erne. Jeg har nogle tallerkener i samme stil (dog ikke samme serie), som jeg også knus-elsker. Stregen og farverne fra den tid, er bare lige mig.

Den lille flue er en broche, som jeg netop har genfundet i mine gemmer. Det er et loppefund, som er maaaange år gammelt, og den er virkelig fin og detaljeret. Tror den skal i brug igen.

This Is Our Happily Ever After


Jeg har lavet en lille billedvæg i vores soveværelse idag. Det store tryk har jeg fået af skønne Frk. Trillingsgaard, og det lille har jeg selv lavet idag. Fødderne er Otto's, da han var 8 uger gammel. Jeg ved ikke hvem der først udtalte citatet i den lille ramme, men jeg syntes det er sødt. Og en god lille reminder at kigge på hver dag ♡

Det her er virkelig sjovt!


Det er meget muligt, at jeg er håbløst bagud, men igår opdagede jeg Flight of the Conchords for første gang, og særligt den her er simpelthen noget af det sjoveste jeg længe har set!

27 februar, 2012

Organisering og forberedelser


Jeg rydder op, organiserer og gør rent idag. Det er rart at komme til bunds i sagerne. Og så flytter jeg lidt rundt på ting, pakker ting væk, og planlægger ting der skal ordnes. Om lige præcis 2 uger får vi nemlig besøg af en boligstylist og en fotograf, som skal lave et boligreportage hos os. Det bliver sjovt at prøve!

Weekendtur


Igår nød vi det skønne vejr på den nærmeste legeplads. Et træ var dekoreret på fineste vis, og himlen var blå som aldrig før. Det var en smuk og forårsagtig dag!

26 februar, 2012

Baseball Boy

gif crear

En lille test....

25 februar, 2012

Et hurtigt hej


Kigger bare lige forbi, for at ønske alle en god lørdag aften. Håber I nyder weekenden!

23 februar, 2012

Otto bliver snart 2

Og så skal der jo holdes fødselsdagsfester, og han skal forkæles med gaver. Han mangler ikke det store, men her er lidt til ønskelisten. Måske den kan inspirere andre.


En båd at lege med i badekarret. Fx den her.

Batteridrevne tog til hans Brio-baner

Junior pude. Fx den her.

Råhvid cardigan fra Mormor.nu. Str. 2-3 år.

Gavekort til nyt tøj og forårssko. Fx til Kiddo, Hønsefødder, Krutter og H&M

 Gode, klassiske børnebøger. Fx Alfons Åberg

Seje farvekridt herfra...

...eller herfra

Vi glemmer desværre lidt at skrive ting ned, når vi kommer i tanke om noget til ønskelisten, men her er da lidt at inspireres af. Han elsker jo også alt hvad der hedder biler, men det har han efterhånden rigeligt af...

22 februar, 2012

Zpagetti WIP #4


Det skrider stadig fremad med mit gulvtæppe. Jeg har fået brugt en rulle mere siden WIP #3, og det har givet 23 cm. mere. Nu har det altså en diameter på 103 cm. så jeg ender nok med at bruge 6 ruller i alt.

Det er første gang jeg hækler så stort et projekt, men det går jo ret hurtigt. Og det er godt for sådan en utålmodig en som mig. Jeg har lært en del undervejs. Næste gang (for ja, jeg har mod på mere!) tror jeg fx jeg vil hækle rundt og rundt, istedet for at samle for hver runde. Og jeg vil flytte mine udtagninger, så tæppet bliver helt rundt, istedet for kantet. Nu har det lidt den samme effekt som et forstenet søpindsvin i strukturen. Og det er da egentlig også meget fint.

En slags DIY


Igår legede Otto og jeg med perler, og jeg fik lavet en bordskåner. Idéen er bestemt ikke min egen, men jeg kan ikke huske hvor jeg har set den før, så et lovelink må I desværre undvære idag. Jeg tror egentlig heller ikke idéen er særlig ny, men jeg syntes den er ret så fin. Og nem og billig at lave!

Jeg har brugt 20 træperler på 2,5 cm. og en stump murersnor i neonfarve. That's it. Nå ja, og så en tændstik eller to. Ved afslutningen lod jeg tråden gå tilbage igennem den første perle, så jeg kunne binde en knude rundt om perlen, istedet for imellem to perler. Giver det mening? Det syntes jeg gav en fin effekt. Størrelsen passer til en mindre kasserolle, men med færre eller flere perler, kan du jo selv bestemme om den skal være til kaffekedlen eller stegesoen.

Perlerne har min søde mor købt for mig. Hun fandt 100 styk til 67 kr. Sikke da et kup! Jeg kunne godt tænke mig at beklæde nogle med tekstil, og jeg så en rigtig fin DIY på en blog for nylig. Men hvilken blog var det nu det var?


Idag har jeg måttet bukke under for sygdom. Halsondet vil bare ikke gå væk, og har nu taget min stemme med sig. Og næsen er fuld af tykt snot. Bvadr! Jeg doodler lidt, hækler lidt og læser blogs. Så skriv nu nogle indlæg derude, så jeg har noget at underholde mig med, ikke?!

21 februar, 2012

Otto og floedebollen

video

Igår smagte Otto sin allerførste flødebolle, og det var et hit hos den lille herre. Jeg har forsøgt mig med et slideshow, men ved ikke helt om måden jeg har gjort det på, er den optimale til blogger. Hvis nogen har et godt trick, må I endelig dele!

Ps. Musikken er bare noget iPhoto har puttet på automatisk, men det er da meget godt. Billederne er bare taget med min iPhone, så kvaliteten er ikke verdens bedste. Men han er sød!

En kompliment. Eller?


Så så man lige min blog nævnt i denne uges Hendes Verden. Det er altid skønt at få credit, men øh....er det en kompliment? Lidt skør (men dejlig!)? Den forstår jeg ikke helt....Hvad siger du?

20 februar, 2012

Otto er et...#2


...næsehorn! Imorges stod vi tidligt op, så Otto kunne blive klar til fastelavnsfest i vuggestuen. Han er det sejeste næsehorn, og helt sikkert også det sødeste. Jeg er godt tilfreds med dragten, selvom den nok godt kunne have tålt et par centimeter mere hist og her. Men men, den blev jo syet mens ungen var frygteligt syg, så det var ikke muligt at prøve den hen ad vejen. Og Otto syntes heldigvis også selv han er ret cool.

19 februar, 2012

En dejlig aften

Pakkelegen starter, og det går vildt for sig!
Nøglesnor fra Ninna
Strikkepinde-etui fra Katrine
Kosmetikpung fra Cille
Ophæng fra Maiken
Grafik fra Louise
Grafik fra Louise
Net fra Louise
Æske fra mig

Jeg havde en rigtig hyggelig aften igår. Tapas, lækre drikke, dejlige damer og fine, fine pakker. Lige hvad jeg trængte til ♡